Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Opel Mokka διατηρεί τον Τίτλο "4x4 Αυτοκίνητο της Χρονιάς"

Το μικρό SUV Mokka ήταν και πάλι η Νο1 επιλογή των αναγνωστών στα φετινά βραβεία του Auto Bild Allrad, διατηρώντας τον τίτλο του ως "4x4 Αυτοκίνητο της Χρονιάς" στην κατηγορία "Οχήματα off-road & SUV έως 25.00 ευρώ". Το 18,7 % των αναγνωστών ψήφισε το μοντέρνο μοντέλο της Opel, διαμορφώνοντας καθαρή διαφορά από το Skoda Yeti (14,6%) και το Nissan...
Qashqai (12,4%). Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου στο Depot 1899, Frankfurt am Main. Ο Jürgen Keller, Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Service της Opel στη Γερμανία, παρέλαβε το βραβείο από τον Αρχισυντάκτη Bernhard Weinbacher.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που το Mokka μας διατήρησε τον τίτλο του 4x4 Αυτοκινήτου της Χρονιάς» δήλωσε ο Jürgen Keller. «Μία ψηφοφορία αναγνωστών έχει πάντα βαρύνουσα σημασίας για εμάς. Επιπλέον, οι αναγνώστες του Auto Bild Allrad είναι άριστοι γνώστες των οχημάτων off-road και SUV, και γι’ αυτό εκτιμούμε τόσο πολύ την άποψή τους.»

Ένας ακόμα νικητής της Opel είναι το Insignia Country Tourer. Αυτό επιβλήθηκε με επιτυχία σαν νέο μέλος στην κατηγορία "4x4 Crossover" αφήνοντας πίσω του καθιερωμένους ανταγωνιστές όπως τα Volvo XC 70 και VW Passat Alltrack, και επικράτησε στην τρίτη θέση με το 10% των ψήφων - μετά τα Audi A6 και A4.

Opel Mokka – Μία επιτυχημένη ιστορία

Το Opel Mokka συνεχίζει να πλέει σε πελάγη επιτυχίας. Σε 18 μόλις μήνες από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά, το Mokka έχει προσελκύσει πάνω από 200.000 πελάτες, και αναδεικνύεται σε Ευρωπαϊκό bestseller.

Πολλοί είναι οι λόγοι που δικαιολογούν αυτή την επιτυχία. Το Mokka έχει εκσυγχρονίσει την κατηγορία SUV, φέρνοντας καινοτόμες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά από υψηλότερες κατηγορίες σε μία ευρύτερη βάση πελατών. Μεταξύ αυτών είναι το σύστημα Προσαρμοζόμενου Εμπρόσθιου Φωτισμού - AFL+ Adaptive Forward Lighting, τα εργονομικά καθίσματα με τη σφραγίδα έγκρισης Aktion Gesunder Rücken e.V. (Campaign for Healthier Backs) και η δεύτερη γενιά του ενσωματωμένου συστήματος μεταφοράς ποδηλάτων FlexFix – όλα χαρακτηριστικά που το Mokka εισήγαγε σε αυτή την κατηγορία SUV. Με μήκος 4.28 m, διαθέτει άφθονο χώρο για πέντε άτομα και υπερυψωμένα καθίσματα, ενώ πληροί όλες τις καθημερινές απαιτήσεις. Χάρη στη σπορ σχεδίαση της καμπίνας και του αμαξώματος, το Mokka είναι επίσης ιδανικό για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου και οδηγούς που αγαπούν την περιπέτεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...