Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Aventador σε συλλεκτική έκδοση... Τσάκι Τσαν!

Αν είναι καλή στο κουνγκ-φου η Lambo-αφιέρωμα, αυτό μένει να φανεί...
Το πλέον πολυδιαφημισμένο αμάξι της επικείμενης Έκθεσης Αυτοκινήτου του Πεκίνου δεν είναι κάποιο ντεμπούτο νέου και ασύλληπτου supercar.

Είναι η μία και μοναδική Lamborghini Aventador Jackie Chan Edition, η οποία θα μαγνητίσει τα βλέμματα στο κινεζικό σαλόνι αυτοκινήτου πριν βγει σε δημοπρασία για...
φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα έσοδα από την πώλησή της θα κατευθυνθούν στο σωματείο του Τσάκι, το Chan Charity Fund, το οποίο υποστηρίζει την ανάπτυξη της κινεζικής κινηματογραφίας.

Η Aventador του Τσαν, επίσημη δουλειά της ίδιας της Lamborghini, έχει μέρος του κινεζικού ονόματός του κεντημένο στο εσωτερικό της (τη λέξη «Long», από το κινεζικό όνομα του Τσάκι, Cheng Long), ενώ έχει βγει σε ένα μοναδικό στα χρονικά χρώμα γκρι τιτανίου.

Πολλά χαρακτηριστικά υπογραμμίζουν την επετειακή έκδοση, όπως οι τροχοί Nero Ade και το μοτίβο στο εσωτερικό σε μαύρο και κόκκινο. Η ειδική έκδοση εντάσσεται στο πρόγραμμα της Lamborghini «Ad Personam Ρrogram» και κυκλοφορεί για να τιμήσει τα 60ά γενέθλια του γνωστού ήρωα δράσης!

Αν θα είναι γρηγορότερη η Aventador από τον ίδιο τον Τσάκι Τσαν, δεν έχουμε ακόμη επίσημη ενημέρωση.

Και βέβαια ήδη κυκλοφόρησαν φτηνές απομιμήσεις της...
Πηγή: Newsbeast.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...