Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BINTEO: Mercedes CLA 45 AMG by Arproductions Films

 Mercedes CLA 45 AMG by Arproductions Films
Η Arproductions Films με έδρα την γειτονική Ιταλία αφήνει την φαντασία μας να καλπάσει μέσα από ένα καλοφτιαγμένο promo για τη νέα Mercedes CLA 45 AMG.

Σημειώνουμε ότι η νέα Μercedes-Benz CLA 45 AMG εφοδιάζεται με τον τετρακύλινδρο turbo κινητήρα των 2,0 λίτρων, απόδοσης 360 ίππων και 450 Nm ροπής. Παράλληλα η CLA 45 AMG  διατίθεται με το νέο μόνιμο σύστημα τετρακίνησης 4MATIC, ενώ συνδυάζεται και με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο 7G-DCT, διπλού συμπλέκτη.

Για τα 0-100 χλμ./ ώρα χρειάζεται μόλις 4.6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται με τον ηλεκτρονικό κόφτη στα 250 χλμ./ ώρα.

Σας αφήνουμε να απολαύσετε το νέο δημιούργημα της Mercedes-Benz με τη βοήθεια των ειδικών της Arproductions την οποία και ευχαριστούμε για την αποστολή του βίντεο στο Autocarnet:
BINTEO:

Mercedes CLA 45 AMG | Motoria from Arproductions Films on Vimeo.

PHOTOS:






  





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...