Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Red Bull X-Fighters World Tour 2014 στην Πόλη του Μεξικού

Red Bull X-Fighters World Tour 2014

Πόλη του Μεξικού / Red Bull X-Fighters / FMX / εναρκτήριος αγώνας 2014

Όλοι στο κατόπι του Pagès, στο ξεκίνημα του Red Bull X-Fighters World Tour 2014 στο Μεξικό

Το Red Bull X-Fighters World Tour του 2014, ξεκινά με εντυπωσιακό τρόπο στην καρδιά της Πόλης του Μεξικού στις 15 Μαρτίου (05:00 ώρα Ελλάδος), με τον Γάλλο Thomas Pagès να καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στους κορυφαίους αναβάτες freestyle motocross σε όλο τον κόσμο.

ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ (Μεξικό) – Μια φαντασμαγορική νίκη στην Πόλη του Μεξικού την περσινή χρονιά, άνοιξε τον δρόμο ώστε ο Thomas Pagès να κατακτήσει το τρόπαιο του Red Bull X-Fighters World Tour, όμως ο ριψοκίνδυνος Γάλλος γνωρίζει καλά πως, άλλη μία νίκη στον εναρκτήριο...
αγώνα της χρονιάς μπροστά σε 42.000 θεατές στο μεγάλο υψόμετρο της Μεξικανικής πρωτεύουσας θα είναι πιο δύσκολη από ποτέ, με μια πλειάδα ταλαντούχων αναβατών που ανυπομονεί να φέρει φέτος το FMX στο επόμενο επίπεδο. Ο Sports Director του Red Bull X-Fighters, Tes Sewell, περιμένει το 2014 να είναι άλλη μία χρονιά γεμάτη συγκινήσεις, καθώς μισή ντουζίνα αναβάτες θα πιέσουν τον Pagès με νέα δικά τους τρικ στον σπουδαιότερο θεσμό του παγκόσμιου freestyle, όπου αναβάτες πηδούν μέχρι και 15 μέτρα σε ύψος και απόσταση έως 30 μέτρα επάνω στις μοτοσυκλέτες τους.



Οι Dany Torres (Ισπανία), Levi Sherwood (Νέα Ζηλανδία), Rob Adelberg (Αυστραλία), Javier Villegas (Χιλή), Josh Sheehan (Αυστραλία), Adam Jones (ΗΠΑ), καθώς και το υπόλοιπο ρόστερ θα αποτελέσουν σοβαρή απειλή για τον Thomas Pagès στον αγώνα της Πόλης του Μεξικού, σε ένα υψόμετρο που σπάνια συναντάται. Πρόκειται για τον πρώτο από τους πέντε φετινούς αγώνες σε τέσσερις ηπείρους, με τον αριθμό των θεατών να αναμένεται να ξεπεράσει σε προσέλευση κάθε άλλο αγώνα του 2014. Ο τοπικός ήρωας, Μεξικανός Erick Ruiz, χάρισε στο κοινό στιγμές έκστασης πέρυσι και ίσως κάνει την έκπληξη φέτος απειλώντας μερικά από τα φαβορί.

“Η ατμόσφαιρα στην Plaza de Toros της Πόλης του Μεξικού είναι απλά τόσο έντονη”, είπε ο Sewell. “Τα ηχεία δουλεύουν στο τέρμα και οι φαν του Μεξικού έχουν τόσο πάθος για τον αγώνα – πραγματικά εκτιμούν αυτό που οι αναβάτες κάνουν για αυτούς.” O Sewell δήλωσε ότι περιμένει να αποκαλυφθούν νέες φιγούρες και νέοι συνδυασμοί από αναβάτες, μία χρονιά μετά την επικράτηση του Pagès με πέντε τερματισμούς στο βάθρο, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν τέσσερις διαφορετικοί νικητές σε πέντε αγώνες.

“Ο Tom είναι σίγουρα ο στόχος, καθώς κυριαρχεί στο πρωτάθλημα του Red Bull X-Fighters World Tour, όμως πια οι περισσότεροι από τους αντιπάλους του έχουν μελετήσει τις φιγούρες του και σίγουρα θα έχουν σπαταλήσει χρόνο προπόνησης στο να τις εκτελέσουν και οι ίδιοι”, είπε, προσθέτοντας πως οι αναβάτες θα δοκιμάσουν κάποιο από τα τρία τρομερά τρικ του Pagès το 2013: το volt, το flair και το special flip. “Ξέρουμε πως ήδη υπάρχουν αναβάτες που εκτελούν το volt, και είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν τουλάχιστον 5 ή 6 άτομα τα οποία έχουν δοκιμάσει το flair, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το πόσοι από αυτούς έχουν πάρει το ρίσκο του να δοκιμάσουν το special flip – είναι ένα πραγματικά δύσκολο τρικ να πετύχεις.”

Ο Sewell δήλωσε πως είναι δύσκολο αυτή την στιγμή να ξέρεις ποιός έκανε την καλύτερη προετοιμασία πριν την έναρξη της χρονιάς. “Ξέρουμε ότι ο Dany Torres πάντα δουλεύει σκληρά στην πίστα του στην Ισπανία, όπως επίσης και ο Levi Sherwood, που εργάζεται μόνος και χωρίς να αποσπάται από τόσους άλλους αναβάτες στην ίδια πίστα,” είπε ο Sewell.
RBXF Mexico3

Red Bull X-Fighters World Tour 2014: 14.3. Πόλη του Μεξικού (Μεξικό) 25.5. Οσάκα (Ιαπωνία), 27.6. Μαδρίτη (Ισπανία) 19.7. Μόναχο (Γερμανία) 23.8. Πρετόρια (Νότια Αφρική)

Λίστα Αναβατών Red Bull X-Fighters Πόλη του Μεξικού: Thomas Pagès (Γαλλία), Dany Torres (Ισπανία), Remi Bizouard (Γαλλία), Levi Sherwood (Νέα Ζηλανδία), Rob Adelberg (Αυστραλία), Javier Villegas (Χιλή), Josh Sheehan (Αυστραλία), Libor Podmol (Τσεχία), Adam Jones (ΗΠΑ), Maikel Melero (Ισπανία), Clinton Moore (Αυστραλία), Erick Ruiz (Μεξικό)

Φωτογραφίες: Joerg Mitter, Predrag Vuckovic, Balazs Gardi

Για περισσότερες πληροφορίες: www.redbull.gr | www.redbullxfighters.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...