Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουάριος, 2013

Χρέωση στάθμευσης με sms

Πρόταση του Ινστιτούτου Μεταφορών στο δήμο Θεσσαλονίκης Μέσω κινητού τηλεφώνου θα πληρώνουν την ελεγχόμενη στάθμευση, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι οδηγοί αυτοκινήτων, οι οποίοι θα μπορούν με ειδικές κάρτες να προαγοράζουν χρόνο. Μάλιστα, θα πληρώνουν τον ακριβή χρόνο στάθμευσης του αυτοκινήτου τους, στέλνοντας ένα sms την ώρα που παρκάρουν και ένα ακόμη τη στιγμή που αποχωρούν προκειμένου να γίνεται χρονοχρέωση με ακρίβεια.

ΔΕΙΤΕ: Άγριος καβγάς μέσα σε λεωφορείο!

Δείτε το βίντεο:

Η Pirelli προτιμά τα Superbikes από το MotoGP

Παρότι αναγνωρίζει το κύρος και τις αξίες που περιβάλλουν το MotoGP, η Pirelli πιστεύει ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike – WSBK αποτελεί το καλύτερο μέσο για τη βελτίωση και εξέλιξη των ελαστικών δρόμου.

Ο κερατωμένος σύζυγος που έριξε ένα τόνο κοπριά στο αμάξι της άπιστης! [VID]

Ένας κερατωμένος σύζυγος δεν το σκέφτηκε και πολύ για να πάρει εκδίκηση από τη σύζυγό του για την απιστία της... Της έκανε ένα "βρώμικο" δώρο που όπως ήταν φυσικό, κάνει το γύρο του κόσμου! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

Στην Lotus o Βαλσέκι

Θα είναι ο τρίτος οδηγός της ομάδας Στη Lotus έχοντας το ρόλο του τρίτου οδηγού θα βρίσκεται ο Ντάβιντε Βαλσέκι, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

ZafiraTourerBiTurbo: Το ταχύτερο συμπαγές επταθέσιο diesel

Η Opel δημιούργησε το ταχύτερο, επταθέσιο, πολυμορφικό diesel στην κατηγορία των συμπαγών με την εισαγωγή της προηγμένης τεχνολογίας σειριακού twin-turbo στο Zafira Tourer. Ο κινητήρας 2.0 CDTI BiTurbo (143 kW/195 hp, 400 Nm) προσφέρει στη νέα κορυφαία έκδοση diesel τελική ταχύτητα 218 km/h. Με κατανάλωση μικτού κύκλου μόλις 5,6 l/100 km, το νέο μοντέλο BiTurbo, εκτός από ισχυρό είναι και εντυπωσιακά αποδοτικό, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό μίγμα υψηλών επιδόσεων και θεαματικής οικονομίας καυσίμου.

Απίστευτο! Δείτε τί πήγε να πάθει από σκασμένο ελαστικό! (VIDEO)

Ευτυχώς...κρατήθηκε στο δρόμο και δεν είχαμε χειρότερα....δείτε το βίντεο:

16ο Rally Sprint Ναυπλίου

Το 4x4 Sport Club ανέλαβε να μας φέρει και πάλι πίσω μετά από 3 χρόνια το 16ο σε σειρά Rally Sprint Ναυπλίου, είναι ο 1ος αγώνας του Πανελλήνιου Κυπέλου Χωμάτινων Ράλλυ-Σπριντ που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενώ προσμετρά και στο Έπαθλο Πελοποννήσου.

"SPEED SISTERS": Τα "σπιντάτα" κορίτσια από την Παλαιστίνη!

Τα "σπιντάτα" κορίτσια από την Παλαιστίνη...ή αλλιώς οι Αμαζόνες της ασφάλτου δείχνουν τις ικανότητές τους στην πίστα με πανίσχυρα αυτοκίνητα περνώντας το δικό τους μήνυμα....Απολαύστε τις στο βίντεο που ακολουθεί:

H Honda υποστηρικτής της γυναικείας ποδηλατικής ομάδας “Wiggle Honda Women’s Pro Cycling Team”

Η Honda ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη νεοσύστατη γυναικεία ποδηλατική ομάδα “Wiggle Honda Women’s Pro Cycling Team”, η οποία ιδρύθηκε το 2012 από την αυστραλιανή πρωταθλήτρια ποδηλασίας Rochelle Gilmore.

ΒΙΝΤΕΟ: Της πήραν...σηκωτό το αυτοκίνητό της....Δείτε γιατί!!!

Μια γυναίκα οδηγός στην Βαρσοβία της Πολωνίας, η Wiola Nowicka, κατάφερε να πετύχει το αδύνατο στην προσπάθεια της...να κάνει επι τόπου στροφή για να βγει από την είσοδο parking, όταν παρατήρησε ότι οι τιμές για στάθμευση ήταν πολύ υψηλές.

Οδηγός ετών 105 - Έχει δίπλωμα 86 χρόνια και το ανανέωσε!

Ονομάζεται Έντιθ Κιρτσμάγιερ (Edythe Kirchmaier) είναι 105 ετών και πρόσφατα ανανέωσε το δίπλωμα οδήγησής της! Παρόλο που το βιβλίο ρεκόρ Guinness δεν την έχει συμπεριλάβει ακόμα στις σελίδες του, κάλλιστα θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί, κατέχοντας μια σειρά ρεκόρ. Σε αυτά θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν, πλην του αυτονόητου τίτλου, της γηραιότερης καταγεγραμμένης οδηγού και ο τίτλος του γηραιότερου ανθρώπου που κατάφερε να ανανεώσει το δίπλωμα του. Η υπεραιωνόβια Καλιφορνέζα ολοκλήρωσε επιτυχώς τη...

ΔΕΙΤΕ: Εντυπωσιακό ξενοδοχείο μέσα σε πίστα F1!

Το ξενοδοχείο «Yas Hotel» στο Αμπου Ντάμπι, είναι το μοναδικό στην κατηγορία του για τρεις βασικούς λόγους...

«Ξαλάφρωσαν» στο αμάξι του Μπαλοτέλι;

Τι ήθελε ο Μάριο Μπαλοτέλι να αφήσει την πανάκριβη Bentley του σε πολυσύχναστο δρόμο του Μάντσεστερ;

Το ανέκδοτο της ημέρας!

Ένας πόντιος συναντάει έναν βλάχο βοσκό και του λέει...

Δείτε ένα ιδιαίτερο video με την ιστορία του Ford Fiesta

Το νέο Ford Fiesta έρχεται για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των συνολικά 36 χρόνων από την ημέρα κυκλοφορίας του πρώτου Fiesta. Κατά την περίοδο αυτή, το Fiesta έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως.

Kawasaki ZX-10R συναντά στο δρόμο ένα Audi RS6 700 ίππων

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με την Kawasaki να πλησιάζει τα 300 Km/h πλησιάζοντας το πανίσχυρο RS6 των 700 ίππων σε αυτοκινητόδρομο:

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Skoda Rapid (+VIDEO)

Πολύ καλή τιμή, εντυπωσιακοί χώροι και αίσθηση ανώτερης κατηγορίας. Σίγουρα μια best value for money πρόταση από την εγχώρια αντιπροσωπεία που προσπάθησε και πέτυχε πολύ καλή τιμή εκκίνησης για το νέο Skoda Rapid μήκους 4,48 μέτρων που απευθύνεται κυρίως σε οικογενειάρχες με μεγάλες μεταφορικές ανάγκες, αλλά και στο υπόλοιπο καταναλωτικό κοινό που θα το αγγίξει με τις αρετές του... Ακόμη και ο entry turbo κινητήρας των 86 ίππων με τιμή 11.990€ με απόσυρση καταφέρνει να κινεί αρκετά γρήγορα το αμάξωμα του μεσαίου μοντέλου της τσεχικής φίρμας και με κατανάλωση στα 5,1lt/100Km είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή. Προσωπικά επιλέγω τον 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα με τα 105PS (μόνο μειονέκτημα είναι το 5τάχυτο σασμάν...) με αρχική τιμή κτήσης τα 14.790€. Τα επιπλέον 2.800€ που κοστίζει σε σχέση με τον βενζικοκινητήρα των 86PS θα αποσβεστούν σε  χρονικό διάστημα 2-3 ετών με την διαφορά στην κατανάλωση.... Δείτε αναλυτικά τις τιμές:

RALLY GREECE OFFROAD 2013

Το Διεθνές “RALLY GREECE OFFROAD”, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από 24 - 26 Μαΐου 2013 στα Καλάβρυτα, είναι η προσπάθεια τεσσάρων καταξιωμένων ονομάτων στο χώρο του 4x4 που φιλοδοξούν να καθιερώσουν ένα ετήσιο αγώνα που θα συγκεντρώνει όλη την αίγλη των παλαιότερων χρόνων.

Καρτέλ στα καύσιμα εκτοξεύει τις τιμές της βενζίνης στα ύψη

Καρτέλ και ολιγοπώλια στην αγορά των υγρών καυσίμων κρατούν τις τιμές της βενζίνης στα ύψη.

eXtra Product: Αγωνιστικές παροχές 2013

H “eXTra products” για άλλη μια χρονιά θα στηρίξει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Κύπελλα Αγώνων Μοτοσυκλέτας, όχι μόνο με ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα της, αλλά και πολλά δώρα ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη (Βαθμολογία) που θα έχουν οι αγωνιζόμενοι με μοτοσυκλέτες Husaberg και Gas Gas.

Ο λάθος τρόπος να οδηγείς το ποδήλατο στον πάγο

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις....

Volvo και Safka: Γεύση Σκανδιναβικής Πολυτέλειας

Θέλοντας να φέρει τους Έλληνες πιο κοντά στη σκανδιναβική φιλοσοφία, η Volvo Car Hellas έκανε μία πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά - και όχι μόνο – δεδομένα. Προχώρησε σε συνεργασία με το πρώτο εστιατόριο σκανδιναβικής κουζίνας που άνοιξε στην Ελλάδα πριν από μερικούς μήνες. Πρόκειται για το εστιατόριο Safka (στα φινλανδικά το "φαγητό") στον Κεραμεικό, στην Αθήνα.

Απίστευτο! |Ο αφρός της θάλασσας στην Αυστραλίας ήταν τόσο παχύς που "εξαφάνιζε" ακόμα και αυτοκίνητα

Δείτε το βίντεο:

Η Mitsubishi Motors μετονομάζει το “Παγκόσμιο Μικρό” της για την Ευρώπη

H Mitsubishi Motors Corporation (MMC) αποφάσισε να μετονομάσει το νέο της Παγκόσμιο Μικρό Αυτοκίνητο Κατηγορίας Β στην Ευρώπη εξαιτίας απροσδόκητων θεμάτων που προέκυψαν με τα δικαιώματα κατοχυρωμένων εμπορικών σημάτων, όπως είναι αυτό του “Mirage”.

Η Toyota GT 86 «μεταμορφώνεται» σε Lexus LFA

Ένα ξεχωριστό πακέτο μετατροπής παρουσίασε η DAMD Το Toyota GT 86 είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα οχήματα για τους οίκους βελτιώσεων οι οποίοι κατά καιρούς έχουν παρουσιάσει πλήθος μετατροπών. Τώρα, η DAMD με το πακέτο LFT-86 αποπειράται να μετατρέψει το GT 86 σε… Lexus LFA. Οι μεγαλύτερες αλλαγές αφορούν στην πίσω ποδιά που έχει λάβει μάλιστα εξάτμιση στο στυλ της LFA. Δείτε φωτογραφίες…

Steampunk βέσπα από την Pulsar Projects

«Steampunk» είναι ένα υποείδος των έργων επιστημονικής φαντασίας που απεικονίζει έναν εξελιγμένο τεχνολογικά κόσμο, βασισμένο στη χρήση ψηφιακών και αναλογικών ατμομηχανών.

Έτοιμη η νέα Lotus

Στη δημοσιότητα το νέο μονοθέσιο της ομάδας Tο χορό των παρουσιάσεων…

Απίστευτα fail που...θα σας φτιάξουν την ημέρα!

Mr Bean...υπάρχει παντού!!! Δείτε το βίντεο:

Aπονομές και κοπή πίτας μαζί με το event4kids από την ΦΙΛΜΠΑ

Οι Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας (ΦΙΛΜΠΑ) σας προσκαλούν στην Πρωτοχρονιάτικη κοπή της Πίτας στις 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 και ώρα 10:30 στον χώρο της πίστας ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίικα Πατρών.

ΔΕΙΤΕ: 'Ενα εντυπωσιακό video για τον TFT πίνακα οργάνων του νέου V40

Το νέο Volvo V40 εκπροσωπεί τη μάρκα στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των premium 5-θυρων χάτσμπακ. Είναι εξοπλισμένο με συστήματα και τεχνικά χαρακτηριστικά προερχόμενα από μεγαλύτερα μοντέλα της Volvo – ανάμεσά τους η ανίχνευση πεζών με αυτόματο φρενάρισμα και το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety, που πλέον επενεργεί έως τα 50 χλμ/ώρα - ενώ είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που διαθέτει αερόσακο πεζών! Πρόσφατα, στις δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού Euro NCAP, το V40 έλαβε συνολικά 111 βαθμούς, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση που έχει καταγραφεί ποτέ, κάτι που το ανέδειξε ως το ασφαλέστερο αυτοκίνητο στον κόσμο!

Το ανέκδοτο της ημέρας!

Σταματ ά ει μια ξανθια σε ενα φαναρι με τη Ferrari της και παει ενα γυφτακι και καθαριζει το παμπριζ και του γινει 2 ευρω.

ΒΙΝΤΕΟ: Ένα απίστευτο φρενάρισμα...!!

Ούτε...supercar να ήταν αυτό το βανάκι!!! Δείτε πώς φρενάρισε αποφεύγοντας την σύγκρουση...ΒΙΝΤΕΟ:

Τερματισμός στο Rally Monte Carlo 2013 για το ελληνικό πλήρωμα του Civic Type-R με οδηγό το Δημήτρη Δριβάκο και συνοδηγό την Κατερίνα Μπαντέ

Το ελληνικό πλήρωμα με οδηγό το Δημήτρη Δριβάκο και συνοδηγό την Κατερίνα Μπαντέ, μια συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., είδε την καρό σημαία του τερματισμού στον 1ο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι 2013, το 81ο Rally Monte Carlo οδηγώντας ένα αγωνιστικό Honda Civic Type-R Α7/R3.

Ποιος έχει...προτεραιότητα?

'Αντε να βγάλεις άκρη τώρα...Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τι είναι αυτό που δημιουργεί...κυκλοφοριακό κομφούζιο!!!

Και όμως....το έβγαλε!

Δείτε πώς τα κατάφερε να βγάλει το αμάξι από την αυλή του σπιτιού....τόσο στριμωχτά που ήταν...ΒΙΝΤΕΟ!!!

Αερόσακος αντί για κράνος

Η εξέλιξη στα κράνη τα τελευταία 50 χρόνια δεν είναι ανάλογη των μοτοσυκλετών στο ίδιο διάστημα. Τα υλικά, η ασφάλεια και η εφαρμογή έχουν αναβαθμιστεί θεαματικά, όμως δεν έχει εφαρμοστεί κάποια καινοτομία παρότι ιδέες υπήρξαν.

«Δεν ξέρω, δεν απαντώ...»

Όταν Matt LeBlanc προσπάθησε να πάρει συνέντευξη από τον Raikkonen Μπορεί εσύ Matt LeBlanc να το έχεις και να μην κολλάς μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει και για τον Κίμι Ραϊκόνεν από τον οποίο σου… έλαχε να πάρεις συνέντευξη. Ο πιλότος της Lotus ήταν…

ΔΕΙΤΕ: Νέο βίντεο από τις δοκιμές της νέας McLaren P1!

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα πανίσχυρη McLaren P1 θα διαθέτει μια τροποποιημένη εκδοχή του twin-turbo V8 κινητήρα των 3,8 λίτρων που εξοπλίζει την MP4-12C και ο οποίος θα συνδυάζεται με σύστημα KERS, που θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που αξιοποιείται και στα μονοθέσια της F1. Κάπως έτσι, η απόδοση του κινητήρα αναμένεται να ξεπερνά τους 700 ίππους....Η McLaren P1 θα παραχθεί σε 500 κομμάτια, με τιμή γύρω στο ένα εκατ. ευρώ. Απολαύστε την σε ένα νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας:

Κοίτα τί μπορεί να προκαλέσεις όταν οδηγείς εκνευρισμένος...

Ο θυμός και τα νεύρα είναι πάντα κακός σύμβουλος...ειδικά όταν κρατάς τιμόνι...ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΒΙΝΤΕΟ: Μα πού το' βαλε ο άνθρωπος......!!!

Θα χωρέσει...σου λέω! Είναι απίθανος.....ή καλύτερα τρελός! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Δες...πώς μπορείς να καταστρέψεις ένα pick-up...!!!

Πώς μπορείς να καταστρέψεις ένα pick-up... δεν είναι και πολύ δύσκολο......λίγη τρέλα χρειάζεται...ΒΙΝΤΕΟ!!!

Ford Fiesta: το δημοφιλέστερο Ευρωπαϊκό "μικρό" το 2012

Το Ford Fiesta ήταν το ευρωπαϊκό μικρό με τις καλύτερες πωλήσεις το 2012 και το δεύτερο σε δημοτικότητα μοντέλο ανεξαρτήτως κατηγορίας*. Οι καταναλωτές αγόραζαν ένα νέο Ford Fiesta κάθε δύο λεπτά κατά μέσο όρο πέρσι, αναδεικνύοντάς το σε ευρωπαϊκό best seller στην κατηγορία των μικρών, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας παροχής αυτοκινητικών δεδομένων JATO Dynamics.* Πέρσι η Ford πούλησε 953.174 αυτοκίνητα στις 30 Ευρωπαϊκές αγορές που παρακολουθεί η Jato, μεταξύ των οποίων 306.405 Fiesta. Η Ford πρόσφατα ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια του 2012 περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια Ford πουλήθηκαν στις 51 Ευρωπαϊκές αγορές όπου δραστηριοποιείται.

Δείτε πώς ένα θηριώδες pick-up με τεράστιους τροχούς "τρώει" τούμπα (VIDEO)

Δείτε πώς ένα θηριώδες pick-up με τεράστιους τροχούς "τρώει" τούμπα κατά την διάρκεια ενός δύσκολου άλματος σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα! Κάτι εκεί δεν πήγε καλά... Πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό που αξίζει να δείτε...ΒΙΝΤΕΟ!!!

Το ανέκδοτο της ημέρας!

Μια ξανθιά γυρίζει στο σπίτι μετά τα ψώνια και ακούει περίεργους ήχους προερχόμενους από την κρεβατοκάμαρα...

Στην παγκόσμια κορυφή των πωλήσεων οχημάτων η Toyota

Στην παγκόσμια κορυφή των πωλήσεων οχημάτων η Toyota  Η Toyota ανακοίνωσε πως...

Fail Video: The people vs Χεμώνα!

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ: Fail με Lada! (VID)

Ειδικά αν βρίσκεσαι κοντά σε λίμνη Το κλασικό Lada μπορεί να έχει πίσω κίνηση, αλλά με κανένα τρόπο δεν μπορεί να θεωρηθεί σπορ όχημα. Κάτι φίλοι από τη Ρωσία βέβαια, πιθανότατα σκέφτηκαν ότι ο κινητήρας 1,5 λίτρων του Lada θα μπορούσε να τους προσφέρει μερικές «συγκινήσεις». Και ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά με τον οδηγό να καταφέρνει να γυρίσει 180 μοίρες, το υγρό στοιχείο σε μικρή απόσταση καραδοκούσε… Δείτε το βίντεο…

Αγωνιστικές παροχές BETA 2013

Η εταιρία μας αναγνωρίζοντας τόσο τη συνεχιζόμενη οικονομική δυσπραγία όσο και την ανάγκη να στηριχθεί η βάση του σπορ και μετά την κατάκτηση του τίτλου το 2012 στην κατηγορία Νέων με τον Ηλία Κυριλή, το 2013 θα επικεντρώσει την υποστήριξη της στις τοπικές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Κύπελλο Enduro Νοτίου Ελλάδας ενώ τις ίδιες παροχές θα έχουν και όσοι αποφασίσουν να συμμετέχουν στο Κύπελλο Scramble Νοτίου Ελλάδας και στο Κύπελλο Trail Ride. Παρομοίως, αντίστοιχης μεταχείρισης θα τύχουν και οι αγωνιζόμενοι της Βόρειας Ελλάδας που θα συμμετέχουν στα τοπικά κύπελλα. Συγκεκριμένα οι παροχές που θα προσφέρονται στους αγωνιζόμενους 1 θα είναι:

LADA...αγάπη μου!

Πάει ένας τύπος στο συνεργείο το Lada του και λέει στο μάστορα: