Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Sydney / Red Bull X-Fighters 2012. Πρωταθλητής για το 2012 ο Levi Sherwood!

Ο Νεοζηλανδός Levi Sherwood βγήκε νικητής από την επική μάχη εναντίον του σκληρού αντιπάλου του Thomas Pages από την Γαλλία, στην τελευταία στάση του ...
Red Bull X- Fighters World Tour για το 2012 που έγινε το πριν από μερικές μέρες στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.

Ο Αυστραλός Josh Sheehan, παρά τον ελαφρύ τραυματισμό του, κατάφερε και κέρδισε την τρίτη θέση με μια σειρά από εντυπωσιακά άλματα κάτω από συνθήκες υγρασίας που επικρατούσαν στο νησί Cockatoo, στο λιμάνι του Σύδνεϋ. Ο Pages, ο οποίος κατάφερε να απογειώσει το freestyle motorcross κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της σεζόν, εντυπωσιάζοντας το κοινό του με μια σειρά εκπληκτικών τρικ, τερμάτισε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, ενώ ο Ισπανός Dany Torres, ο πρωταθλητής του 2011, κατέκτησε την τρίτη θέση.

«Υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν» δήλωσε ο Sherwood αμέσως μετά την κατάκτηση του πρώτο του τίτλου Red Bull X-Fighters World Tour ενώ εξομολογήθηκε ότι οι εκπληκτικές επιδόσεις του Pages τον έκαναν να ξεπεράσει τα όριά του.



Πετυχαίνοντας τρεις νίκες, στην πρώτη στάση στο Ντουμπάι, στη συνέχεια στα μέσα του καλοκαιριού στη Μαδρίτη και στον μεγάλο τελικό, ο Νεοζηλανδός rider ήταν η κυρίαρχη δύναμη κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, η οποία διήρκησε εφτά μήνες. Ωστόσο, ο Αμερικάνος Todd Potter κατάφερε και τον νίκησε, μετά από μια σκληρή μάχη, στο Glenn Helen της Καλιφόρνια, τερματίζοντας πρώτος μέχρι και τα μισά της σεζόν.

Έπειτα ο Sherwood πήρε το μεγάλο προβάδισμα μετά τη νίκη του στη Μαδρίτη, αλλά ηττήθηκε από τον Pages στο Μόναχο. Τελικά ο Νεοζηλανδός πρωταθλητής κατάφερε να εξοντώσει τον «ενοχλητικό» Γάλλο αντίπαλο του, Pages, και να πάρει τη νίκη που χρειαζόταν ώστε στη συνέχεια να κερδίσει στην εντυπωσιακή αναμέτρηση, καταγράφοντας τη μικρότερη διαφορά (μόλις 20 βαθμούς) που έχει γίνει ποτέ στην 12χρονη ιστορία του Red Bull X-Fighters.




Αποτελέσματα του Red Bull X-Fighters στην Αυστραλία:

1. Levi Sherwood (ΝΖΛ)
2. Thomas Pages (ΓΑΛ)
3. Josh Sheehan (ΑΥΣ)
4. Jackson Strong (ΑΥΣ)
5. Eigo Sato (ΙΑΠ)
6. Taga Hikashino (ΙΑΠ)
7. Dany Torres (ΙΣΠ)
9. Cameron Inclair (ΑΥΣ)
10. Javier Villegas (ΧΙΛ)
11. Todd Poter(ΗΠΑ)

Συνολική Κατάταξη:

1. Sherwood 335 βαθμοί
2. Pages 315 βαθμοί
3. Torres 215 βαθμοί
4. Villegas 190 βαθμοί
5. Sato 190 βαθμοί
6. Potter 155 βαθμοί



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: www.redbullxfightersnewsroom.com

Για φωτογραφίες: www.redbull-photofiles.com - Επίσημο website: www.redbullxfighters.com


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...