Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Suzuki έφτασε το ένα εκατομμύριο GSX-R1000

Το GSX-R της Suzuki συμπληρώνει φέτος τα 27 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην κορυφαία κατηγορία των μοτοσυκλετών παραγωγής. Το 27 σαν επετειακό νούμερο δύσκολα επιλέγεται προς εορτασμό, όμως για τη Suzuki αποτελεί σταθμό. Τόσα χρόνια χρειάστηκαν για την παραγωγή ενός εκατομμυρίου GSX-R 1000.

Για να γιορτάσει το σημαντικό αυτό ορόσημο, η εταιρεία από το Hamamatsu παρουσίασε...
στην Intermot της Κολωνίας ένα επετειακό μοντέλο GSX-R 1000 για το 2013. Το «εκατομμυριοστό» GSX-R 1000 αποτελεί ειδική έκδοση με όλα τα χαρακτρηριστικά που συνοδεύουν τέτοιες κινήσεις.

Σημειολογικά θα παραχθούν και διατεθούν προς πώληση 1985 αντίτυπα, αριθμός που αντιστοιχεί στην χρονιά που κυκλοφόρησε το πρώτο GSX-R 1000 της ιστορίας. Το εμφανές διακριτικό του είναι το κόκκινο χρώμα στους αεραγωγούς εκατέρωθεν του προβολέα.

Ωστόσο πέρα από τις εκτεταμένες διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση τα γραφικά και τα χρώματα, το 2013 «Millionth Edition» GSX-R1000 συνοδεύεται και από περιφερειακά καλούδια, όπως οι μαύρες monoblock δαγκάνες της Brembo με χρυσή αναγραφή του ονόματος, λευκές ζάντες και χρυσό πιρούνι.

Η επιγραφή στο ρεζερβουάρ δεσπόζει και φυσικά δεν λείπει το ειδικό ταμπελάκι στη πλάκα του τιμονιού με την αρίθμηση. Κόκκινες τάπες στις μπουκάλες, ένα ιδιαίτερα σχεδιασμένο κλειδί και ανάλογα κόκκινα φιλέτα στο πίσω μέρος, συμπληρώνουν την GSX-R 1000 «του εκατομμυρίου».

Δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της επετειακής GSX-R ή η χρονική στιγμή της διάθεσής της στην αγορά, το βέβαιο πάντως είναι ότι θα γίνει ανάρπαστη καθώς μετά από 27 χρόνια, τα Τζίξερ (Gixxer – παρατσούκλι των GSX-R) έχουν δημιουργήσει το δικό τους φανατικό κοινό.
Πηγή: Newsbeast.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...