Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο SKODA Citigo CNG (Compressed Natural Gas)

Το νέο SKODA Citigo έθεσε νέα standards. Με τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία του, τόσο για τους επιβάτες όσο και στο χώρο αποσκευών, με την κορυφαία διάκριση ...
ασφάλειας 5 αστέρων στο EURO NCAP, την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τον πολύ πλούσιο εξοπλισμό του και την ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή του, θα κάνει τις διαδρομές σας τόσο εντός όσο και εκτός πόλης μια νέα εμπειρία.

Πρωτοπόρο και στην τεχνολογία, το νέο SKODA Citigo θα είναι διαθέσιμο από τον... Νοέμβριο και με κινητήρα φυσικού αερίου (CNG-Compressed Natural Gas). Τη βάση αποτελεί ο 3-κύλινδρος 1.0lt που αποδίδει πλέον 68hp . Για την αποθήκευση καύσιμου, παράλληλα με την δεξαμενή βενζίνης 10lt , χρησιμοποιούνται δύο δεξαμενές φυσικού αερίου συνολικής χωρητικότητας 72lt. Το νέο Citigo CNG εφοδιάζεται με σύστημα Start/stop, με τη λειτουργία ανάκτησης ενέργειας (μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε αξιοποιήσιμη ηλεκτρική ενέργεια, η οποία είτε αποθηκεύεται στην μπαταρία είτε χρησιμοποιείται αμέσως) και με ελαστικά μειωμένης αντίστασης κύλισης που συμβάλουν περαιτέρω στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων . Το αποτέλεσμα, πραγματικά εντυπωσιακό. Κατανάλωση μόλις 3.8lt/100km , εκπομπές ρύπων CO2 79gr/km και αυτονομία που ξεπερνά τα 550km.



Η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα και η διάθεση του νέου SKODA Citigo CNG θα πραγματοποιηθεί όταν δημιουργηθούν τα πρώτα πρατήρια διάθεσης CNG. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαμβάνετε το Citigo Green Tec που με σύστημα Start/Stop και τις υπόλοιπες λειτουργίες μείωσης κατανάλωσης καύσιμου και περιορισμού εκπομπών CO2 επιτυγχάνει 95g/km CO2 και, συνεπώς, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, καθώς και κατανάλωση μόλις 4,1lt/100 km.

Τιμή έκδοσης Easy 8.387€ με απόσυρση και 4-ετή Εργοστασιακή Εγγύηση.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...