Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

S-Cross: Το νέο crossover C’ κατηγορίας αυτοκίνητο της Suzuki (+photo gallery)

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της Έκθεσης του Παρισιού 2012, αποτέλεσε η αποκάλυψη του S-Cross, του νέου “πρωτότυπου” cross-over αυτοκινήτου της Suzuki, το οποίο αναμφίβολα αποτελεί το εφαλτήριο της επόμενης γενιάς των Crossοver αυτοκινήτων της Suzuki.

Η στρατηγική της Suzuki

Το όνομα της Suzuki είναι πλέον εφάμιλλο με την εταιρεία που κατασκευάζει αυτοκίνητα που κάνουν την καθημερινότητα συναρπαστική. Τα αυτοκίνητα της Suzuki αντικατοπτρίζουν την ...
στρατηγική της εταιρείας η οποία εκφράζεται μέσα από το σλόγκαν “Τρόπος Ζωής”. H Suzuki επικεντρωνόταν πάντα στη δημιουργία μοντέλων, όπως το Alto, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ έχουν χαμηλό κόστος συντήρησης, κυρίως λόγω της χαμηλής κατανάλωσης και των χαμηλών ρύπων CO2 που εκπέμπουν. Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι να λανσάρει κορυφαία μοντέλα τα οποία θα είναι πολύ φιλικά προς το περιβάλλον. Κατά συνέπεια, το S-Cross θα είναι ένα από τα μοντέλα το οποίο θα εκπέμπει τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων CO2 στην κατηγορία του.



Ο πρωτοπόρος των Crossover

Μετά το λανσάρισμα του Jimny (LJseries) το 1970, η Suzuki επέκτεινε τη γραμμή παραγωγής της στα off-road αυτοκίνητα, συμπεριλαμβάνοντας το Vitara και το Grand Vitara, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο επάξια τη φήμη του πρωτοπόρου των SUVs. Παράλληλα, επένδυσε σε νέες τεχνολογίες, αποκτώντας ασύγκριτο know-how στην κατασκευή compact επιβατικών αυτοκινήτων.
Από τα μέσα του 1980, η εταιρεία τελειοποίησε τις επιδόσεις της στον τομέα του motor sport. To 2006 η εταιρεία ενσάρκωσε τις αναβαθμισμένες τεχνολογίες της μέσω της κατασκευής του SX4 sport crossover, ένα αυτοκίνητο το οποίο συνδυάζει απολαυστικές διαδρομές μέσα στην πόλη και εξαιρετικές επιδόσεις σε off-road συνθήκες. H Suzuki με το SX4, δημιούργησε την κατηγορία των Crossover στην Ευρώπη. Συνεπώς δικαίως κατέχει τον τίτλο του πρωτοπόρου των Crossover.

Έξυπνο Crossover για περισσότερη ελευθερία στη καθημερινή ζωή

Είναι γεγονός ότι η Suzuki, με το S-Cross διεισδύει στην C’ κατηγορία των Crossover. Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες του αυτοκινήτου θα σχεδιαστούν με κύριο γνώμονα την άνεση και την πρακτικότητα.

Η Suzuki εγγυάται ότι το S-Cross κληρονομεί τις εξαιρετικές on-road επιδόσεις του Swift και του SX4 και Kizashi, ενώ υιοθετεί και το επαναστατικό σύστημα τετρακίνησης, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Suzuki .

Το νέο αυτό μοντέλο της Suzuki, θα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, οικονομική σπορ οδήγηση ακόμη και άνετη οδήγηση στο χιόνι. Θα ενισχύσει σημαντικά την απολαυστικότητα των καθημερινών υποχρεώσεων, όπως μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης. Με λίγες λέξεις, θα ενσαρκώσει το όραμα της Suzuki για τη δημιουργία ενός έξυπνου crossover αυτοκινήτου που θα παρέχει κυρίως ελευθερία στην καθημερινή μετακίνηση.

Με την προσθήκη του S-Cross στη γκάμα των αυτοκινήτων της, η Suzuki, θα προσελκύσει ένα ευρύτερο αγοραστικό κοινό, στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει ένα μεγαλύτερο φάσμα αναγκών υποψήφιων αγοραστών.



Ο σχεδιασμός του S-Cross

Το συναίσθημα εκφράζεται μέσα από τις δυναμικές γραμμές που διατρέχουν κατά μήκος το αμάξωμα, τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες, τα φώτα ομίχλης και τους προβολείς τεχνολογίας LED, καθώς και μέσω του οργανικού σχεδίου των πίσω φωτιστικών σωμάτων.

Η ποιότητα εκφράζεται μέσω της εμπρός επενδυμένης μάσκας με δύο αποχρώσεις χρωμίου (μαύρο & ασημί) και τις επαναστατικά σχεδιασμένες ράγες οροφής, οι οποίες «ενσωματώνονται» πλήρως στη σχεδιαστική γραμμή της οροφής.

Η αεροδυναμική εκφράζεται μέσω της χυτής οροφής και της προσεγμένης σχεδίασης του εμπρός και πίσω προφυλακτήρα καθώς επίσης και του κάτω μέρους των θυρών. Η σχεδίαση του αμαξώματος συμβάλλει στην επίτευξη χαμηλών τιμών κατανάλωσης καυσίμου.

Η δυναμικότητα του Crossover εκφράζεται μέσω της εμπρός προστατευτικής ποδιάς, των τονισμένων φτερών, των πλαϊνών προστατευτικών και των χρωμιωμένων ζαντών 20 ιντσών.

Χρώμα αμαξώματος

Ένα ιδιαίτερο χρώμα δημιουργήθηκε ειδικά για το S-Cross, το Crystal Green Metallic, το οποίο εκπέμπει λάμψη και δυναμικότητα, μεταδίδοντας την αίσθηση της φύσης να ενσωματώνεται στην πόλη και αντίστροφα.


Χαρακτηριστικά (χιλ)
Μήκος 4.310
Πλάτος 1.840
Ύψος 1.600
Μεταξόνιο 2.600
Ελαστικά 235/55R20

PHOTO GALLERY


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...