Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γραφικά υψηλής ανάλυσης, καινοτόμες λειτουργίες, βελτιστοποιημένη λειτουργική άνεση: Νέα γενιά συστήματος πλοήγησης Professional για την BMW Σειρά 3

Γραφικά υψηλής ανάλυσης, καινοτόμες λειτουργίες, βελτιστοποιημένη λειτουργική άνεση: Νέα γενιά συστήματος πλοήγησης Professional για την BMW Σειρά 3

Το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης Professional δίνει άλλη διάσταση στην οδηγική εμπειρία με τη νέα BMW Σειρά 3. Η νέα γενιά του συστήματος, με τη βοήθεια ενός πολύ ισχυρού επεξεργαστή, είναι ακόμα ταχύτερη, προσφέροντας πρόσθετες λειτουργίες για απεικόνιση διαδρομών και εντυπωσιάζοντας με τρισδιάστατα γραφικά σε υψηλή ανάλυση για όλες τις λειτουργίες και μενού. Το νέο σύστημα πλοήγησης Professional παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη νέα BMW Σειρά 7 και ήδη διατίθεται για την BMW Σειρά 5. Είναι διαθέσιμο για το λανσάρισμα της νέας της νέας BMW Σειράς 3 Touring και θα προσφέρεται με τη νέα BMW Σειρά 3 Sedan από το φθινόπωρο του 2012.

Ένα στοιχείο που διασφαλίζει βελτιστοποιημένη λειτουργική άνεση είναι η...
μπάρα άμεσης επιλογής λειτουργιών για ταχεία αλλαγή απεικόνισης χαρτών και άμεση πρόσβαση στα δελτία καιρού και τις Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο. Επιπλέον, η διαιρούμενη οθόνη προσφέρει τώρα τη δυνατότητα απεικόνισης πληροφοριών πλοήγησης με λεπτομερή παρουσίαση διασταυρώσεων, όπως και καθοδήγηση ακριβείας μέσω Καθοδήγησης Λωρίδας (Lane Guiding). Η απεικόνιση τρισδιάστατων μοντέλων πόλης που παρέχουν βέλτιστο προσανατολισμό στην κυκλοφορία της πόλης μέσω προοπτικής και ρεαλιστικής απεικόνισης δρόμων και κτιρίων έχει αναβαθμιστεί.

Μία νέα λειτουργία φωνητικής αναγνώρισης έχει προστεθεί στις κινητές υπηρεσίες Mobile Office Services της BMW ConnectedDrive, που είναι προσβάσιμη μέσω της νέας γενιάς του συστήματος πλοήγησης Professional. Μέχρι πρότινος, υπήρχε δυνατότητα απεικόνισης καταχωρήσεων ημερολογίου, μηνυμάτων κειμένου (SMS, e-mail), εργασιών και υπενθυμίσεων (memos), στην οθόνη, αλλά και η ανάγνωσή τους μέσω της λειτουργίας Text to Speech. Κατά συνέπεια, ο οδηγός μπορούσε να λαμβάνει μηνύματα και πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς η προσοχή του να διασπάται από το δρόμο. Καινοτομία αποτελεί τώρα μία λειτουργία υπαγόρευσης που απλά καταγράφει το γραπτό κείμενο μέσω φωνητικής αναγνώρισης. Ένα κείμενο που δημιουργείται με αυτό τον τρόπο μπορεί να αποστέλλεται μέσω SMS ή e-mail.

Ομοίως, φωνητικές υπενθυμίσεις διάρκειας μέχρι δύο λεπτών μπορούν να ηχογραφηθούν και να αποσταλούν μέσω e-mail σαν γραπτό κείμενο ή να αποσταλούν στο σκληρό δίσκο. Επιπλέον, η νέα και πιο αποδοτική λειτουργία φωνητικής αναγνώρισης καθιστά τον έλεγχο του συστήματος πλοήγησης της BMW ευκολότερο, ταχύτερο και κυρίως ασφαλέστερο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...