Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νίκη του Max Biaggi στο Superbike 2012

Ο τελευταίος αγώνας Superbike στο Magny-Cours, ανέδειξε πρωταθλητή τον Max Biaggi (Aprilia Racing Team, ο οποίος τερματίζοντας 5ος, βρέθηκε...
0.5 πόντους μπροστά από τον Tom Sykes (Kawasaki Racing Team).

Ο Sykes έκανε ότι μπορούσε κερδίζοντας το δεύτερο αγώνα, ενώ για τον Biaggi η 5η θέση αρκούσε για να του δώσει τους 358 πόντους που χρειαζόταν για να βρεθεί στην πάνω από τον Sykes (357,5). O Jonathan Rea (Honda World Superbike Team) τερμάτισε δεύτερος στον αγώνα των 23 γύρων και ο Sylvain Guintoli (PATA Αγωνιστική ομάδα Ducati) τρίτος.

Ο Τeam mate του Max, Eugene Laverty, τερμάτισε τέταρτος, ενώ το άλλο μεγάλο φαβορί Marco Melandri (BMW Motorrad Motorsport) βρέθηκε εκτός συναγωνισμού μετά από πτώση, αλλά παρόλα αυτά στην Τρίτη θέση του Πρωταθλήματος με 328,5 βαθμούς.

Ήταν ο δεύτερος τίτλος Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike για τον Max Biaggi με την Aprilia έχοντας κερδίσει και αυτόν του 2010.

Η εργοστασιακή Aprilia RSV4 του Max είναι εξοπλισμένη με την πολύ ελαφριά και super ανθεκτική αλυσίδα AFAM 93622 και γρανάζια από αλουμίνιο 7075T6. Το εύρος της AFAM – βάσει προδιαγραφών – είναι 37 έως 52, ενώ για τον ανταγωνισμό 37 έως 48.
EXTRAPRODUCTS


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...