Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα Honda με νέα χρώματα στον αγώνα Superbike Magny Cours

Η Ομάδα Superbike της Honda Ten Kate κατέβηκε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τις CBR1000RR της φρεσκοβαμμένες. Ο αγώνας διεξάχθηκε στη γαλλική πίστα Magny-Cours (Μανικούρ) και όπως αναμενόταν ανέδειξε πρωταθλητή τον Max Biaggi.

Η νέα εμφάνιση των Honda βασίστηκε σε κείνη του...
Fireblade 2013. Η μοτοσυκλέτα μόλις παρουσιάστηκε στο κοινό κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Intermot 2012 στην Γερμανία.

Μια ακόμη διαφοροποίηση της εμφάνισης έχει να κάνει με τα περίφημα "αυτοκόλλητα φώτα". Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τον κανονισμό για το 2013, οι μοτοσυκλέτες των Rea και Aoyama έφεραν στο φέρινγκ τους την αυτοκόλλητη, υποχρεωτική μάσκα με τυπωμένη την εικόνα των προβολέων που φορά το Fireblade παραγωγής.

Η πρώτη ομάδα που υιοθέτησε τον νέο κανονισμό ήταν εκείνη της Kawasaki, από τον Ιούνιο. Όλα αυτά για να "πειστούν" οι θεατές ότι υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ομοιότητα ανάμεσα στις δικές τους μοτοσυκλέτες και αυτές του WSBK.


"Μού αρέσει το νέο σχέδιο, και ακόμα περισσότερο επειδή τονίζει το γεγονός πως αγωνιζόμαστε ουσιαστικά με μοτοσυκλέτες παραγωγής --σαν αυτές που μπορείς να αγοράσεις σε κάθε κατάστημα Honda. Η δική μας βέβαια είναι λίγο πιο εξελιγμένη, αλλά ο δεσμός είναι αναμφισβήτητος", δήλωσε ο Jonathan Rea που επέστρεψε πολύ κεφάτος στα Superbike, μετά την υπέροχη εμπειρία της οδήγησης στα MotoGP. O Rea έτρεξε στη θέση του Casey Stoner με την RCV και έχει δηλώσει ξετρελαμένος με τα όσα έζησε. Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς των Superbike τερμάτισε 2ος (Β' σκέλος) ενώ στο Α' σκέλος παρότι έπεσε, ξαναμπήκε στον αγώνα και έφτασε στο τέρμα 13ος.

Η εμφάνιση των Honda στο Magni Cours ήταν μοναδική. Του χρόνου η Ομάδα αποκτά νέο χορηγό, την Pata, οπότε οι μοτοσυκλέτες των Rea και Haslam θα ντυθούν τελείως νέα γραφικά και χρώματα.

H Pata είναι από τις πλέον επιτυχημένες εταιρείες παραγωγής σνακ (τσιπς, γαριδάκια…) στην Ιταλία. Μεγάλο σουξέ έχει κάνει με τα πατατάκια Artigianale. Η εταιρεία απασχολεί 250 υπαλλήλους, ιδρύθηκε το 1981 από τον Remo Gobbi και λειτουργεί στο Castiglione delle Stiviere, στην βόρεια Ιταλία.

Πηγή: Newsbeast.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...