Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2012

Με το νέο BMW Concept Active Tourer, η BMW παρουσίασε στο Σαλόνι Παρισιού το πρώτο premium μικρομεσαίας κατηγορίας που συνδυάζει άνεση, λειτουργικούς χώρους, δυναμικές επιδόσεις και ασύγκριτο στυλ. Τα επόμενα χρόνια προβλέπονται αυξήσεις μέχρι 5% στις κατηγορίες μικρών και μικρομεσαίων premium αυτοκινήτων. Με αυτή την προοπτική, το BMW Concept Active Tourer αποτελεί βασικό συστατικό στη συνεχή εξέλιξη του BMW brand και της γκάμας μοντέλων του.

Το BMW Concept Active Tourer, σαν plug-in hybrid, δίνει μία γεύση από ...
τα μελλοντικά συστήματα κίνησης των μικρομεσαίων οχημάτων. Το eDrive concept γνωστό από τη BMW i8 χρησιμοποιείται τώρα για πρώτη φορά σε μοντέλο παραγωγής BMW, ενώ στο μέλλον θα εφοδιάζει όλα τα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης. Περιλαμβάνει ένα πλήρες σύστημα ηλεκτροκίνησης (ηλεκτροκινητήρας BMW, μπαταρία ιόντων λιθίου) και μια ευφυή μονάδα ελέγχου κινητήρα.

Άριστος συνδυασμός σπορ αισθητικής και άνεσης.
Το νέο πρωτότυπο BMW Concept Active Tourer συνδυάζει compact διαστάσεις με ελκυστική, σπορ σχεδίαση και γνώριμη ποιότητα BMW. Με εξωτερικό μήκος 4.353 m, πλάτος 1.834 και συνολικό ύψος 1.560 mm, το BMW Concept Active Tourer απευθύνεται σε πελάτες της premium κατηγορίας που εκτιμούν τα υψηλά επίπεδα άνεσης, την υπερυψωμένη θέση οδήγησης και τους άφθονους χώρους. Το BMW Concept Active Tourer θα προσελκύσει επίσης οικογένειες που δίνουν σημασία στη λειτουργικότητα, πολυμορφικότητα, το lifestyle και τη σπορ αίσθηση.
Το μακρύ μεταξόνιο των 2.670 mm, η ψηλή οροφή και ο εγκάρσια τοποθετημένος κινητήρας συμπαγών διαστάσεων με σύστημα FWD επιτρέπουν τη δημιουργία ενός μεγάλου εσωτερικού. Ο πλούσιος χώρος αποσκευών του BMW Concept Active Tourer ικανοποιεί τις καθημερινές ανάγκες αφού οι μπαταρίες του υβριδικού συστήματος κίνησης βρίσκονται αποκλειστικά κάτω από το χώρο φόρτωσης.

Σχεδίαση: δυναμικές γραμμές, συμπαγείς διαστάσεις.
Με τις αρμονικές αναλογίες του, το BMW Concept Active Tourer αποπνέει μία εικόνα σπορ κομψότητας από όλες τις γωνίες, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι συμπαγείς διαστάσεις, λειτουργικότητα και ευελιξία μπορούν να συνδυάζονται έξυπνα με μία δυναμική σχεδίαση.
Η αποκλειστική εξωτερική απόχρωση High Reflection Silver συμβάλλει στην αίσθηση φινέτσας του BMW Concept Active Tourer. Ενδιαφέρουσες είναι οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες μπροστά, πίσω και στο πλάι. Οι επιφάνειες φέρουν γυαλιστερό βερνίκι με βουρτσισμένο ματ βελούδινο υπόστρωμα. Αυτή η αντίθεση τονίζει το παιχνίδι του φωτός με τη σκιά που δημιουργείται από τη νέα εξωτερική βαφή.
Το BMW Concept Active Tourer αναμφίβολα διατηρεί την εκφραστική φυσιογνωμία μιας BMW. Κυρίαρχο στοιχείο εδώ είναι η χαρακτηριστική, ελαφρώς κεκλιμένη μάσκα BMW. Οι εντυπωσιακοί διπλοί προβολείς με φώτα στάθμευσης LED (σαν φρύδια) που εκτείνονται μέχρι τα πλαϊνά πάνελ και η ανάγλυφη εμπρός ποδιά ενισχύουν τη σπορ εμφάνιση του BMW Concept Active Tourer. Οι δύο μεγάλοι εξωτερικοί αεραγωγοί κάτω από τους προβολείς τονίζουν την εντύπωση πλάτους.

Σε προφίλ άποψη, η επιμηκυμένη σιλουέτα με το σφηνοειδές προφίλ χαρίζουν στο BMW Concept Active Tourer μία αίσθηση κίνησης ακόμα και όταν είναι σταματημένο. Ενσωματωμένες λαβές θυρών και εντυπωσιακά μαρσπιέ που κάνουν αντίθεση με την ανερχόμενη γραμμή συνδυάζονται με τους μεγάλους τροχούς των 20 ιντσών χαρίζοντας στο BMW Concept Active Tourer μία σπορ και κομψή εμφάνιση. Οι κοντοί πρόβολοι μπροστά και πίσω και το μακρύ μεταξόνιο δημιουργούν ένα ασυνήθιστα ευρύχωρο εσωτερικό παρά τις συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις. Η υπερυψωμένη γραμμή οροφής και οι μεγάλες πόρτες μπροστά και πίσω υπόσχονται άνετη πρόσβαση σε όλα τα καθίσματα. Το πίσω τμήμα του BMW Concept Active Tourer έχει τα χαρακτηριστικά ενός κομψού αθλητή. Έντονες, οριζόντιες γραμμές αμαξώματος συνθέτουν την πίσω εικόνα του μοντέλου της BMW. Τα μεγάλα πίσω φώτα που χάνονται στα πλαϊνά πάνελ υπογραμμίζουν τα φαρδιά τόξα των τροχών, διαμορφώνοντας το στυλ ενός στιβαρού αυτοκινήτου που αγκαλιάζει το δρόμο. Η μεγάλη πίσω πόρτα με το χαμηλό σκαλοπάτι φόρτωσης και το φαρδύ άνοιγμα προσφέρει άνετη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών.

Εσωτερικό: κομψότητα και αδιαπραγμάτευτη ευρυχωρία.
Το ευρύχωρο εσωτερικό του BMW Concept Active Tourer είναι μία διάφανη και ανανεωτική πρόταση. Το μονοκόμματο πορώδες ξύλο δημιουργεί έναν οπτικό κρίκο μεταξύ των πάνω και κάτω επιφανειών του ταμπλό. Έτσι προκύπτει ένα ιδιαίτερα κομψό και φωτεινό περιβάλλον στον εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου. Οι επενδύσεις θυρών και καθισμάτων αποτελούνται από έναν συνδυασμό μαλακού σαγρέ και λείου δέρματος, που προσφέρει μία μεταξένια λάμψη προβάλλοντας τη φινέτσα του εσωτερικού. Υπάρχουν επίσης πορτοκαλί, αντίθετες ραφές που υπογραμμίζουν το σπορ χαρακτήρα του οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:






































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...