Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εύβοια: Το GPS αποκάλυψε... μάντρα κλεμμένων αυτοκινήτων - ΦΩΤΟ

Μέσα στη μάντρα αυτοκινήτων και ανταλλακτικών στα Ψαχνά Ευβοίας, βρέθηκαν πολλά κλεμμένα αυτοκίνητα αλλά και κινητήρες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον ίδιο χώρο βρέθηκε επίσης πλήθος οχημάτων, από τα οποία είχαν...
αφαιρεθεί οι αριθμοί πλαισίων και κινητήρες με αλλοιωμένους τους αριθμούς τους, ώστε να μην είναι δυνατή η αναγνώρισή τους

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες 42 και 27 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 40χρονου ιδιοκτήτη της μάντρας και ενός ακόμη Ινδού υπαλλήλου για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σε εξέλιξη έρευνα σε βάρος της επιχείρησης από κλιμάκια του Σ.Δ.Ο.Ε. Στερεάς Ελλάδας και του Τελωνείου Χαλκίδας για σωρεία φορολογικών παραβάσεων και παραβάσεων του Τελωνειακού Κώδικα

Εξιχνιάσθηκαν μέχρι τώρα τρεις περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων ενώ γίνεται έρευνα, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για να βρεθεί η προέλευση τουλάχιστον τριών ακόμη αυτοκινήτων, από τα οποία είχαν αφαιρεθεί οι αριθμοί πλαισίων και δώδεκα κινητήρων οχημάτων με αλλοιωμένους τους αριθμούς τους, ώστε να μην είναι δυνατή η αναγνώρισή τους.



Η αρχή του τέλους για την παράνομη δράση της ομάδας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 11 Οκτωβρίου ο 27χρονος έκλεψε ένα φορτηγό από την περιοχή των Αχαρνών Αττικής.
Ο ιδιοκτήτης αντιλαμβανόμενος την κλοπή επικοινώνησε πρωινές ώρες της 11-10-2012 με το Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, καθώς από την συσκευή GPS που είχε τοποθετήσει μέσα στο αυτοκίνητό του, προέκυπτε ότι αυτό κινείτο στην περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα το κλεμμένο όχημα, παρκαρισμένο στη συγκεκριμένη μάντρα, στα Ψαχνά Ευβοίας.



Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν μέσα στη μάντρα και συνελήφθησαν ο 27χρονος και ο 42χρονος, προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης,
ενώ βρέθηκαν συνολικά 72 αυτοκίνητα διαφόρων εταιρειών, δύο μοτοσικλέτες και πλήθος ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εκ των οποίων και 52 κινητήρες.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι από πολλά οχήματα είχαν αφαιρεθεί οι κινητήρες, ενώ σε αρκετούς κινητήρες είχαν σκόπιμα αλλοιωθεί οι αριθμοί τους, για να μην είναι δυνατή η αναγνώρισή τους.

Οι δύο συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας,
ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη της μάντρας και του υπηκόου Ινδίας, ο οποίος όπως προέκυψε εργαζόταν παράνομα στην επιχείρηση και επιπλέον παρέμενε παράνομα στη χώρα.

Πηγή: Newsit.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...