Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανάκληση αυτοκινήτων Ford Fiesta Van & Maverick

Στην ανάκληση 643 αυτοκινήτων Ford (345 τύπου Fiesta Van και 298 τύπου Maverick), προβαίνει η εταιρεία Ford Motor Hellas AEBE, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση οι ανακλήσεις αφορούν σε:

- 345 επαγγελματικά αυτοκίνητα Fiesta Van, παραγωγής από 30 Σεπτεμβρίου 2008 έως 14 Μαΐου 2012, στα οποία υπάρχει πιθανότητα η...
βίδα που συγκρατεί το δακτύλιο «D» της ζώνης ασφαλείας στην κολόνα Β στην πλευρά του συνοδηγού να αποσπαστεί από την κολόνα Β στη διάρκεια σοβαρού ατυχήματος,

- 298 αυτοκίνητα τύπου Maverick, παραγωγής από 01 Αυγούστου 2001 έως 31 Ιουλίου 2003, στα οποία είναι πιθανό να μην υπάρχει επαρκές περιθώριο ανάμεσα στο κάλυμμα του κινητήρα και το καλώδιο του συστήματος ελέγχου ταχύτητας ταξιδιού, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κόλλημα της πεταλούδας όταν το πεντάλ του γκαζιού πατηθεί μέχρι το τέρμα ή σχεδόν μέχρι το τέρμα.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της FORD για να τοποθετηθεί χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση:

- Στα οχήματα τύπου Fiesta Van, μια πρόσθετη πλάκα ενίσχυσης στην κολόνα Β.

- Στα οχήματα τύπου Maverick, ένα τροποποιημένο συγκρότημα πίσω μπουζονιού και ροδέλας, ώστε να ανασηκωθεί το κάλυμμα σε μια θέση που να παρέχει επιπλέον περιθώριο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης της εταιρείας Ford Motor Hellas AEBE στο τηλέφωνο 801 11 701 601.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...