Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρώτη εμφάνιση του Civic WTCC στον Ιαπωνικό αγώνα στην πίστα της Suzuka

Πρόβα τζενεράλε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού 2012 – WTCC πραγματοποίησε το Honda Civic WTCC με οδηγό τον Πορτογάλο Tiago Monteiro που συμμετείχε στο 10o...
γύρο του Πρωταθλήματος, στον αγώνα της Ιαπωνίας, ο οποίος διοργανώθηκε στην πίστα της Suzuka την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012.

Ο Πορτογάλος οδηγός ξεκίνησε και στους δύο αγώνες από την 11η θέση και τερμάτισε στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα. Μετά την πετυχημένη εμφάνιση της στην Ιαπωνία η ομάδα της Honda ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον προτελευταίο αγώνα του 2012, που θα πραγματοποιηθεί στο Shanghai International Circuit την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012.

Ο οδηγός του Civic WTCC Tiago Monteiro δήλωσε μετά τον αγώνα: "είμαστε πολλοί χαρούμενοι αλλά και ενθουσιασμένοι από τους πρώτους βαθμούς που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε στη Suzuka. Πριν από λίγες εβδομάδες λέγαμε ότι θα ήταν μεγάλη επιτυχία εάν καταφέρναμε να μπούμε στη δεκάδα του τερματισμού. Το Civic είχε πολύ καλή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα, πολύ καλύτερη από αυτή στα προκριματικά του Σαββάτου. Ειδικότερα στο δεύτερο αγώνα της ημέρας το αυτοκίνητο ήταν πολύ καλύτερα στημένο. Για μας είναι πολύ σημαντικό να τερματίσουμε στους τρεις τελευταίους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική χρονιά."



Ο επικεφαλής της ομάδος Honda Racing JAS, Alessandro Mariani δήλωσε: "είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί καταφέραμε να δείξουμε τη δυναμική μας σε ένα πρωταθληματικό αγώνα. Οι χρόνοι του Montero ήταν ικανοποιητικοί σε μία στενή πίστα όπου οι προσπεράσεις είναι δύσκολες. Οι χρόνοι μας σε κάθε γύρο ήταν πολύ καλοί και θέλω να ευχαριστήσω τους μηχανικούς της ομάδος μας για τον εξαιρετικό κινητήρα που παρουσίασαν καθώς επίσης και όλα τα μέλη της ομάδος που εργάστηκαν νύχτα και μέρα προκειμένου να πετύχουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για τους δύο τελευταίους γύρους του πρωταθλήματος στην Κίνα και το Μακάο.

Τα αποτελέσματα στους 2 αγώνων είναι:


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...