Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τρίτη νίκη για τον Φέτελ στην Ιαπωνία

Στη δεύτερη θέση ο Φελίπε Μάσα

Και τώρα το πρωτάθλημα πήρε φωτιά! Την τρίτη του νίκη -και δεύτερη συνεχόμενη- πανηγύρισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στη Σουζούκα της Ιαπωνίας, πλησιάζοντας στους τέσσερις βαθμούς τον Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος εγκατέλειψε. Κάτι από τον παλιό, καλό Φελίπε Μάσα θύμισε η απόδοση του...
Βραζιλιάνου στην Ιαπωνία. Βάθρο εντός έδρας πανηγύρισε ο Καμουί Κομπαγιάσι.

Να υπερασπιστεί τον τίτλο του θέλει ο Σεμπάστιαν Φέτελ και τα… άστρα στη Σουζούκα συνωμότησαν για αυτό. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull εκκίνησε από την πρώτη θέση, την οποία άνετα διατήρησε μέχρι την καρό σημαία. Με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έφτασε στους τέσσερις βαθμούς τον Φερνάντο Αλόνσο και όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά!

«Κατάρα» ο Ραϊκόνεν για Αλόνσο…

Ο Κίμι Ραϊκόνεν ήταν η αιτία που ανάγκασε τον Φερνάντο Αλόνσο να εκκινήσει από την έκτη θέση, λόγω της εξόδου που είχε στα τελευταία λεπτά των κατατακτήριων δοκιμών. Στον αγώνα ο «Iceman» ολοκλήρωσε το… έργο του, στέλνοντας τον Ισπανό νωρίς-νωρίς στο γκαράζ της Ferrari.

Ο Αλόνσο, είδε την τύχη του αυτήν τη φορά να τον εγκαταλείπει, αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να βαθμολογηθεί, αλλά είδε και τον μεγαλύτερο αντίπαλό του στη διεκδίκηση του τίτλου, Σεμπάστιαν Φέτελ, να παίρνει την καρό σημαία και να τον πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής.

Ο Ισπανός πιλότος πλέον γνωρίζει ότι τα πράγμα είναι πολύ δύσκολα, δεδομένου ότι πρέπει να μονομαχήσει για τον τίτλο, με ένα μη ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Ένας Μάσα από τα παλιά…

Ούτε με όνειρο δεν περίμεναν το κόκκινο μονοθέσιο που θα τερμάτιζε στη δεύτερη θέση να ήταν αυτό του Φελίπε Μάσα. Ο Βραζιλιάνος έλυσε τα ξόρκια και μετά τις 24/10/2010 ανέβηκε ξανά στο βάθρο, στέλνοντας μήνυμα στη σκουντερία.

Ο Μάσα εκκίνησε πολύ καλά και αποφεύγοντας τα λάθη, ακολούθησε την πολύ καλή στρατηγική της Ferrari, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.
Πηγή: sport-fm

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...