Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Για 6η συνεχόμενη χρονιά σε Παγκόσμιο Τελικό ο Σταθακόπουλος

Μετά την πρόσφατη νίκη του στον τελικό Ιταλίας, Άγγελος Σταθακόπουλος θα συμμετέχει στον Παγκόσμιο Τελικό του Championkart. Ο εξαιρετικός αυτός θεσμός διεξάγεται σε πολλές χώρες εκτός της Ιταλίας και οι πρωταγωνιστές όλων των χωρών θα συναντηθούν στην πίστα του Jesolo, στην Ιταλία για τον Παγκόσμιο Τελικό το τριήμερο 5 έως 7 Οκτωβρίου 2012. Αναμένεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 150 οδηγοί σε όλες τις κατηγορίες και τις προηγούμενες χρονιές...
η διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Είναι το τελευταίο ραντεβού της χρονιάς για τους Ιταλούς οδηγούς που συμμετείχαν στους 8 αγώνες του Ιταλικού πρωταθλήματος και η πρώτη συνάντηση των πρωταγωνιστών από τις υπόλοιπες χώρες.

Το κλίμα είναι ξεχωριστό, μια γιορτή με παγκόσμιο χρώμα και κορυφαίες επιδόσεις σε μια από τις πιο ιστορικές πίστες της Ιταλίας που βρίσκονται σε λειτουργία. Η Parolin Racing Kart εγγυάται την άρτια οργάνωση πραγματοποιώντας σειρά τεχνικών ελέγχων σε όλα τα σκέλη. Έτσι, δίνονται σε όλους τους οδηγούς ίσες ευκαιρίες για διάκριση αφού διατηρείται στο ακέραιο ο ενιαίος χαρακτήρας που έχει κάνει τόσο επιτυχημένο το Championkart σε όλες τις χώρες που διεξάγεται.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα συμμετέχω για πρώτη φορά στον Παγκόσμιο Τελικό του Championkart, κάτι που δεν υπολόγιζα στην αρχή της χρονιάς. Βλέποντας το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού και της οργάνωσης στους δύο αγώνες που συμμετείχα φέτος, ήθελα πραγματικά να ζήσω την εμπειρία του Παγκόσμιου Τελικού. Δυστυχώς στη χώρα μας δε διεξάγεται το Championkart όμως θα συμμετέχω κατόπιν πρόσκλησης της Parolin Racing Kart. Από το 2007 συμμετείχα ανελλιπώς στην αντίστοιχη διοργάνωση άλλου ενιαίου πρωταθλήματος και είχα τη δυνατότητα να κάνω και έναν αγώνα στο Jesolo, το 2008. Ήταν η πρώτη χρονιά που συμμετείχα αποκλειστικά σε αγώνες της Ιταλίας. Μου αρέσει ως πίστα, ήμουν πολύ γρήγορος στις δοκιμές αλλά άτυχος στον τελικό. Ελπίζω φέτος να μην έχω ατυχίες ώστε να συνδυάσω ταχύτητα και αποτέλεσμα. Για μια ακόμα φορά αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση που με εμπιστεύεται και με υποστηρίζει η Superfast Ferries. Τους τελευταίους μήνες έχω επίσης πολύ μεγάλη υποστήριξη από την Parolin Racing Kart που μου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχω στους αγώνες του Championkart αλλά και να γνωρίζω από κοντά και άλλες δραστηριότητες και προϊόντα της. Στο συγκεκριμένο αγώνα με υποστηρίζει και η Camper Club. Πρόκειται για την εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων από το 2002, εδρεύει στην Παλλήνη και είναι υπεύθυνη για την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση στην Ελλάδα των κορυφαίων κατασκευαστών Hymer Γερμανίας και Roller Ιταλίας»

Η προσπάθεια του Άγγελου Σταθακόπουλου υποστηρίζεται για 7η χρονιά από τη Superfast Ferries που διαθέτει στόλο 5 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και Πειραιά-Ηρακλείου και είναι μέλος της Attica Group προσφέροντας σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...