Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το 34ο Ράλλυ Κρήτης πλησιάζει...το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου ο σημαντικός αυτός αγώνας

Μετά το Ράλι ΔΕΘ, το μενού για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ασφάλτινων Rally έχει το 34ο Ράλι Κρήτης…

Πιο συγκεκριμένα, το 34ο Rally Κρήτης που είναι...
ο 4ος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οδηγών – συνοδηγών ασφάλτινων Rally και 3ος για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Κρήτης, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου.

Αποτελείται από 8 ειδικές διαδρομές, 4 επαναλαμβανόμενες, συνολικού μήκους 69,3 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 233,9 χιλιόμετρα.

Την Παρασκευή 19 του μήνα στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκκίνηση από την Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου. Το Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιηθεί τεχνικός και διοικητικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του “Ι.ΚΤΕΟ – Πατρωνάκης Ζαχαρίας” στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

Η κανονική εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο στις 14:30 από την Αυγενική όπου θα διεξαχθούν από δύο φορές, η γνωστή σε όλους από πέρσι ειδική Αυγενική – Αγία Βαρβάρα και μια νέα ειδική στη διαδρομή Πρινιάς – Κεράσια.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν από δύο φορές, οι γνωστές σε όλους ειδικές Καινούριο Χωριό – Επισκοπή και Καστέλι – Καλό Χωριό. Ο τερματισμός του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 15:40 το απόγευμα στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Αναλυτικό πρόγραμμα του 34ου Ράλι Κρήτης δείτε στον σύνδεσμο.
Επ΄σις βρείτε τον συμπληρωματικό κανονισμό εδώ...

Για άλλη μία χρονιά ο Α. Ο. Κρήτης έχει εξασφαλίσει πολλές παροχές για τους συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα, δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις για κάθε πλήρωμα εκτός των Ηρακλειωτών και ευνοϊκές χρεώσεις για τις ομάδες τους. Επίσης 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την “ANEK – SUPERFAST” στους εκτός Κρήτης συμμετέχοντες και στις ομάδες τους.



Ξενοδοχεία
Τα παρακάτω ξενοδοχεία είναι συμβεβλημένα με την οργάνωση του 34ου Rally Κρήτης:
1. Club Lyda Hotel στις Γούβες. * Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, 20 €. * Τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό 30 €.
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 28970 41456.
( Στο Club Lyda Hotel η οργάνωση έχει κάνει κράτηση για όλα τα εκτός Ηρακλείου πληρώματα και τους παρέχει δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις).
2. Despo Hotel στις Γούβες (κοντά στο Club Lyda Hotel).
* Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, 20 €. * Τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό 30 €.
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 28970 41242.
(Εντός του ξενοδοχείου Despo Hotel, λειτουργεί και η “Ταβέρνα Κυριάκος”, όπου οι αγωνιζόμενοι και οι ομάδες τους, άσχετα με το ξενοδοχείο διαμονής τους, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν σπιτική και παραδοσιακή κουζίνα σε πολύ λογικές τιμές).
3. Kritzas Beach Bungalows στις Γούρνες. * Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, 26 €. * Τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό 30 €.
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2810 762001. (Το Kritzas Beach Bungalows βρίσκετε στην παραλία του εκθεσιακού των Γουβών, δίπλα από το χώρο του Service Park του αγώνα).
 Οι κρατήσεις δωματίων για τα πληρώματα θα γίνουν από την οργάνωση στο ξενοδοχείο Club Lyda Hotel, με δωρεάν διανυκτέρευση την Παρασκευή και το Σάββατο. Οι κρατήσεις για τις ομάδες τους και τους λοιπούς εμπλεκόμενους, θα πρέπει να γίνουν από τους ίδιους, αναφέροντας ότι είναι για το 34ο Rally Κρήτης.
 Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με τις κρατήσεις στο τηλέφωνο 6977 398000 κ. Ηρώ Παγωμένου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...