Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Λεμπ θα μετάσχει σε λίγους αγώνες το 2013

Μπορεί ο Σεμπαστιάν Λεμπ να βρίσκεται πολύ κοντά στον ένατο διαδοχικό τίτλο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), ωστόσο ο Γάλλος οδηγός της Σιτροέν δεν θα «παλέψει» και του χρόνου για την πρωτιά, καθώς δεν θα λάβει μέρος σε όλους τους αγώνες του WRC για το 2013, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η...
συμμετοχή του 38χρονου στο WRC μετά το 2012 αποτελούσε θέμα συζήτησης από τη στιγμή που υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τη Σιτροέν, τον Αύγουστο του 2011. Μολονότι η συμφωνία δέσμευε τον Λεμπ για μία «γεμάτη» χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2012, υπήρχε οψιόν που του έδινε τη δυνατότητα να πράξει διαφορετικά την επόμενη σεζόν. Τη νέα χρονιά, λοιπόν, ο Γάλλος θα μετάσχει σε ένα «μερικό πρόγραμμα» στο WRC, όπως το χαρακτηρίζει η Σιτροέν, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο και το Ράλι του Μόντε Κάρλο, μαζί με τον για πολλά χρόνια Μονεγάσκο συνοδηγό του, Ντανιέλ Ελενά.

«Ύστερα από οκτώ -και πιθανότατα σύντομα εννέα- διαδοχικούς παγκόσμιους τίτλους, οι Σεμπαστιάν Λεμπ και Ντανιέλ Ελενά δεν θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους το 2013. Θα μετάσχουν σε ένα μερικό πρόγραμμα αγώνων την επόμενη χρονιά, αρχής γενομένης στο θρυλικό Ράλι Μόντε Κάρλο, το οποίο ανοίγει τη σεζόν του 2013 το διάστημα 15-20 Ιανουαρίου» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Σιτροέν και προσθέτει για τον Λεμπ: «Εκτός από τη μερική σεζόν του WRC για το 2013, η Σιτροέν και ο Σεμπαστιάν Λεμπ συνεχίζουν να εξετάζουν το πώς θα συνεργαστούν στο μέλλον. Αναζητώντας πάντα νέες προκλήσεις, η φίρμα και ο εμβληματικός οδηγός της "ζυγίζουν" την πιθανότητα να μετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού της FIA (FIA WTCC) το 2014/2015».

Η είδηση για τον Λεμπ «βγήκε» στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των σχεδίων της Citroën Racing για τη μελλοντική ενασχόλησή της με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η οποία έγινε στο «2012 Paris Motor Show». Παράλληλα, η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε τη συμφωνία χορηγίας της με την Abu Dhabi, η οποία θα επιτρέψει στην ομάδα να μετάσχει τη νέα σεζόν του WRC με τρία Σιτροέν DS3. Το 2013, την «αιχμή του δόρατος» για τη Σιτροέν θα αποτελέσει το δίδυμο των Μίκο Χιρβόνεν/Γιάρμο Λέχτινεν, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο WRC. Αυτοί θα «τρέξουν» σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος, ενώ ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ιβ Ματόν, δήλωσε ότι εν ευθέτω χρόνω θα ανακοινωθεί το δεύτερο δίδυμο που θα μετάσχει στο WRC, εν τη απουσία των Λεμπ/Ελενά. Το τρίτο DS3 θα οδηγεί ο Χαλίντ Αλ-Κασίμι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...