Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

16ο Ράλλυ Κορίνθου: Δείτε τα αποτελέσματα

Με νικητές τους Λάμπρο Αθανασούλα- Νίκο Ζακχαίο ολοκληρώθηκε το 16ο Ράλλυ Κορίνθου που....
διοργάνωσε η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας. Ο οδηγός από το Λουτράκι επέστρεψε στο μπάκετ μετά το περσινό Ράλλυ Ακρόπολις με ένα Mitsubishi EVO IX και πήρε τη νίκη με σχετική άνεση. Πίσω του ολοκλήρωσαν οι Γρηγόρης Νιώρας – Κώστας Κακαλής με Subaru Imprea ενώ το βάθρο του αγώνα συμπλήρωσαν οι Θέμης Χαλκιάς – Λεωνίδας Μαχαίρας με Mitsubishi EVO VIII οι οποίοι επανεμφανίστηκαν έπειτα από αρκετό καιρό.

Οι Λάμπρος Κύρκος – Γιώργος Πολυζώης με Mitsubishi EVO IX έχασαν τη δεύτερη θέση στο τελευταίο σκέλος του αγώνα, ενώ ανάμεσα σε εκείνους που εγκατέλειψαν ήταν οι Δημήτρης Ψύλλος – Κώστας Κόντος με Mitsubishi EVO X, από την πρώτη ειδική καθώς και οι Γιάννης Μπαντούνας – Κώστας Σούκουλης με Mitsubishi EVO VI που ήταν στην τέταρτη θέση της γενικής.

Στην F2 επικράτησαν οι Κωνσταντίνος Χαλιβελάκης – Σπύρος Μπαρδάκης με Peugeot 206 Kit Car και τους ακολούθησαν με ίδιο αυτοκίνητο οι Σάββας Λευκαδίτης – Βαγγέλης Άκρατος, εμπρός από τους Χαράλαμπο ΓΑζετά – Γιώργο Φασκιώτη με Opel Corsa S1600. Στα Ιστορικά την καλύτερη επίδοση έκαναν οι Βασίλης και Γιάννης Βελάνης με Ford Escort RS 1600.

  •   Αποτελέσματα Γενικής
  •   Αποτελέσματα F2
  •   Αποτελέσματα Ιστορικών 1-2
  •   Αποτελέσματα Ιστορικών 3-4
  •   Αποτελέσματα 1ης ε.δ.
  •   Αποτελέσματα 2ης ε.δ.
  •   Αποτελέσματα 3ης ε.δ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...