Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με τελική ταχύτητα τα 1.600 χλμ./ώρα!

Τα ρεκόρ είναι άκρως δελεαστικά για ανθρώπους που αναζητούν το απόλυτο. Στον τομέα του αυτοκινήτου, η υψηλή ταχύτητα είναι κάτι που ενδιαφέρει τους…
πάντες, ενώ είναι και από τα πρώτα πράγματα που ρωτά ακόμα και ο οδηγός που αγοράζει αυτοκίνητο απλώς για τις μετακινήσεις του.

Αυτά που γνωρίζουμε είναι για τελικές ταχύτητες της τάξεως των 200 χλμ./ώρα, 300 χλμ./ώρα, άντε το… πολύ 400 χλμ./ώρα. Αρκετά πιο πάνω σκέφτονται να σταματήσουν το κοντέρ οι άνθρωποι μίας αμερικανικής εταιρείας που εξελίσσει το Bloodhound SSC's hybrid rocket. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο αναμένεται να ξεπεράσει σε τελική τα 1.600 χλμ./ώρα, γεγονός που θα το μάθουμε το… 2014, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η δοκιμή, για να καταρριφθεί το ρεκόρ στο Hakskeen Pan της Νότιας Αφρικής.

Στο παρακάτω τρισδιάστατο video μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του συγκεκριμένου οχήματος αλλά και τον τρόπο λειτουργίας, προκειμένου να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ τελικής ταχύτητας στο έδαφος.

Πηγή: zougla.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...