Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

16ο Ράλλυ Κορίνθου με 53 συμμετοχές

Η Ειδική Διαδρομή Λουτράκι – Αγ. Θεόδωροι είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα πληρώματα του 16ου rally Κορίνθου στο Λουτράκι την Κυριακή 14/10/2012. Οι 53 συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους για την καλύτερη δυνατή χρονική επίδοση στις 10:00 πμ στον αγώνα της Α.Λ.Α. Κορινθίας για το 48ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χωμάτινων rally.

Περισσότερα στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:


"Με εντυπωσιακές συμμετοχές το Κορίνθου στο Λουτράκι

Η Ειδική Διαδρομή Λουτράκι – Αγ. Θεόδωροι είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα πληρώματα του 16ου rally Κορίνθου στο Λουτράκι την Κυριακή 14/10/2012.
Οι 53 συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους για την καλύτερη δυνατή χρονική επίδοση στις 10:00 πμ στον αγώνα της Α.Λ.Α. Κορινθίας για το 48ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χωμάτινων rally.

Ο Λάμπρος Κύρκος πρωτοπόρος στην βαθμολογία θα προσπαθήσει να επιβληθεί του Γρηγόρη Νιώρα κυρίως αλλά και του Λάμπρου Αθανασούλα, ο οποίος θα ξανασυμμετάσχει σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος rally μετά από αρκετά χρόνια, κι έχοντας επίσης αντίπαλους τους Γιάννη Μπαντούνα (περσινό νικητή), Θέμη Χαλκιά, Διονύση Σπανό, και άλλους όπως οι, Δημήτρης Ψύλλος ,Μάκης Σουρλής, Πάνος Κωνσταντάκος και Γιώργος Κλουβάτος. Βέβαια το Κορίνθου θα έχει και πάλι ευρωπαϊκό χρώμα με την συμμετοχή του Χρήστου Αρμέυτη από την Κύπρο.

Στα δικίνητα ο Γιάννης Μποζιονέλος είναι το φαβορί απέναντι στο Μπάμπη Γαζετά, ενώ ο Σάββας Λευκαδίτης σίγουρα θα θέλει να επαναλάβει τις επιδόσεις που μας έχει συνηθίσει στις διοργανώσεις της Α.Λ.Α. Κορινθίας.
Στην A/5 – EA/5 οι Λάμπης Κουρτέσης – Γιάννης Ραβάνης με το δεκαπενταετίας Nissan Micra θέλουν να επαναλάβουν την επίδοση του rally Acropolis και με κύριο γνώρισμα τη γνώση του εδάφους της Ειδικής να επιβληθούν των Δημ. Χαϊδά, Νίκοιυ Πολίτη και του επαθλούχου στα sprint Θ. Πανούσου.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν και δέκα (10) ιστορικά αυτοκίνητα.

Επιστεφτείτε το επίσημο site του αγώνα www.rallykorinthou.gr για συνεχή ενημέρωση .

Επίσης ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για ζωντανή ενημέρωση



Γραφείο Τύπου
16o Ράλλυ Κορίνθου"



Δείτε τους συμμετέχοντες πατώντας εδώ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...