Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

WTCC - Βαλένθια: Διπλή νίκη για τη Chevrolet

Μετά την θριαμβευτική εμφάνιση της πρεμιέρας του φετινού WTCC στη Μόντζα, η αγωνιστική ομάδα της Chevrolet κατάκτησε άλλες δύο νίκες στον δεύτερο αγώνα της σεζόν στην Βαλένθια.

Στο πρώτο σκέλος του αγώνα ο Yvan Muller ξεκίνησε από την πρώτη θέση της εκκίνησης έχοντας πετύχει την καλύτερη επίδοση στους χρονομετρημένους γύρους κατάταξης του Σαββάτου και κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά παρά την σκληρή μάχη στις πρώτες στροφές. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν απλά για τον Γάλλο καθώς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και τερματίζοντας τελικά σχετικά άνετα πρώτος. Στο ίδιο σκέλος του αγώνα ο Rob Huff τερμάτισε τέταρτος και ο Alain Menu πήρε την πέμπτη θέση.

Ο Ελβετός οδηγός τα κατάφερε πολύ καλύτερα στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Ξεκινώντας...
δεύτερος στην σχάρα της εκκίνησης, έχασε για λίγο την θέση του αλλά πολύ γρήγορα κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση. Λίγο πριν το τέλος ο Coronel κατάφερε να τον πλησιάσει και να τον πιέσει, ενώ στον τελευταίο γύρο είχαμε και μια επαφή μεταξύ των δύο με αποτέλεσμα ο οδηγός της Chevrolet να βγει για λίγο εκτός πίστας. Παρ’ όλα αυτά ο Menu κατάφερε να επανέλθει άμεσα και να δει πρώτος την καρό σημαία.
 
Ο επόμενος αγώνας του WTCC θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου στο Μαρόκο.
 
Δηλώσεις Πρωταγωνιστών
Alain Menu: Είμαι πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματά μου. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς το άσχημο πλασάρισμα που είχα στα χρονομετρημένα. Στο πρώτο σκέλος αν και κατάφερα να ανέβω 4 θέσεις δεν πίεσα παραπάνω επιλέγοντας να φυλάξω τα ελαστικά του αυτοκινήτου. Το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς πιο συναρπαστικό με την μάχη να κορυφώνεται στο τέλος. Θεωρώ πως αυτή ήταν μια από τις πιο όμορφες νίκες που έχω πάρει ποτέ.

Yvan Muller: Το πρώτο σκέλος ήταν απλά τέλειο για εμένα. Κατάφερα να φύγω μπροστά και εκμεταλλεύτηκα πλήρως το γεγονός ότι πίσω μου γινόταν σκληρή μάχη, προκειμένου να αποκτήσω μια απόσταση ασφαλείας. Για το δεύτερο μέρος επιλέξαμε διαφορετικές ρυθμίσεις οι οποίες τελικά δεν βοήθησαν όσο θα ήθελα. Παρ’ όλα αυτά πήρα κάποιους βαθμούς που μπορεί στο μέλλον να αποδειχτούν πολύτιμοι. 

Αποτελέσματα Πρώτου σκέλους
1. Y Muller Chevrolet Cruze 13 γύροι σε 22 λ. - 53.924 δ.
2. G Tarquini SEAT León WTCC + 6.988 δ.
3. T Coronel BMW 320 TC + 7.232 δ.
4. R Huff Chevrolet Cruze + 8.892 δ.
5. A Menu Chevrolet Cruze + 9.250 δ.

Αποτελέσματα Δεύτερου Σκέλους
1. A Menu Chevrolet Cruze 13 γύροι σε 23 λ. – 03.207 δ.
2. T Coronel BMW 320 TC + 0.993 δ.
3. D’ Aste BMW 320 TC + 1.125 δ.
4. N Michelisz BMW 320TC + 1.629 δ.
5. F Engstler BMW 320TC + 1.901 δ.
6. R Huff Chevrolet Cruze + 3.007 δ.
8. Y Muller Chevrolet Cruze + 6.368 δ.

Κατάταξη Οδηγών
1. Muller (Chevrolet) 88
2. Menu (Chevrolet) 61
3. Coronel (BMW) 58
4. Huff (Chevrolet) 57
5. Tarquini (SEAT) 44

Κατάταξη Κατασκευαστών
1. Chevrolet 173
2. BMW, 108
3. SEAT, 101

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...