Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το VW Up παγκόσμιο αυτοκίνητο του 2012! (+PHOTO GALLERY)

Μία επιτροπή 66 έγκριτων δημοσιογράφων του Ειδικού Τύπου από 25 χώρες απ' όλο τον κόσμ ψήφισε ως παγκόσμιο αυτοκίνητο του 2012 το νέο λιλιπούτειο & οικονομικό όχημα πόλης της Volkswagen με την ονομασία Up! Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη φορά που αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας...
λαμβάνει αυτή τη διάκριση.

"Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί μας δημιούργησαν ένα αυτοκίνητο δίνοντας έμφαση σε κάθε του λεπτομέρεια. Ένα αυτοκίνητο που θέτει τα στάνταρντ στην κατηγορία του αναφορικά με την ιδανική εκμετάλλευση των χώρων, την ασφάλεια, την οδηγική ευχαρίστηση και την προστασία του περιβάλλοντος", δήλωσε ο Prof. Dr. Martin Winterkorn, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου τηςVolkswagen AG.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από το λανσάρισμα του τον περασμένο Δεκέμβριο, το up! κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού αλλά και των ειδικών. Οι διακρίσεις του up! ξεκίνησαν με τη μέγιστη βαθμολογία των 5 αστεριών στο θεσμό Euro NCAP καθώς επίσης και με την διάκριση «Euro NCAP Advanced» για το καινοτόμο σύστημα ασφάλειας City Emergency Braking. Στη συνέχεια το up! κέρδισε τα βραβεία «iF design award in Gold» του Ινστιτούτου iF Design, «2011 Goldene Lenkrad» (Golden Steering Wheel) στη Γερμανία καθώς και τα βραβεία «Car of the Year», «City Car 2012» και «Safety Award» από το βρετανικό περιοδικό What Car?.

Με μόλις 3,54m μήκος, το up! αποτελεί τον πλέον έξυπνο & μοντέρνο τρόπο αστικής μετακίνησης. Με άνετους χώρους για 4 επιβάτες, υιοθετεί πρωτοποριακά συστήματα ασφάλειας και άνεσης καθώς και μια νέα γενιά οικονομικών κινητήρων βενζίνης απόδοσης 60ps και 75ps.


PHOTO GALLERY

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...