Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φθηνά μεταχειρισμένα από τη Renault

Με μια σημαντική ενέργεια στο χώρο των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά, η Renault Automobile προσκαλεί όλους αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, στις εγκαταστάσεις της στη Λ. Τατοΐου 93 στη Μεταμόρφωση. Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 27 Μαρτίου μέχρι το...
Σάββατο 7 Απριλίου, 145 ελεγμένα, περιποιημένα, καλομεταχειρισμένα, αυτοκίνητα, περιμένουν τους 145 τυχερούς αγοραστές τους.

Αυτοκίνητα όλων των τύπων, όλων των κυβικών, με ελάχιστα χιλιόμετρα, ελεγμένα και με εργοστασιακές εγγυήσεις, διατίθενται για 10 μόνο ημέρες σε τιμές που δεν πάνε πάρα κάτω!

Καθημερινά θα υπάρχει ένα αυτοκίνητο που θα αποτελεί την προσφορά της ημέρας και θα πωλείται σε τιμή που θα είναι μια πραγματική έκπληξη.

Επιπλέον:
Όλοι όσοι αποκτήσουν ένα καλομεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τη Renault Automobile μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα πάρουν ένα μεγάλο Πασχαλιάτικο δώρο: Ένα ποδήλατο Mountain Bike!

Η Renault Automobile βρίσκεται στη Λ. Τατοΐου 93 στη Μεταμόρφωση. Τηλ 210 2802800


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...