Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το οικονομικό και πρακτικό μοντέλο πόλης Peugeot 107 διατίθεται και στην ελληνική αγορά (+PHOTO GALLERY)


Ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς, το Peugeot 107, ανανεώθηκε και διατίθεται στην ελληνική αγορά.

Η νεανική εμφάνισή του, τα πολλά μοντέρνα χρώματα και τα νέα φωτιστικά σώματα είναι τα νέα χαρακτηριστικά του 107. Η οδηγική του συμπεριφορά σε συνδυασμό με τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας (99gr/klm) και την προσιτή τιμή του, κάνουν το νέο 107 ιδιαίτερα ελκυστικό.

Με μήκος 3.43m και κύκλο στροφής 9.46m το νέο Peugeot 107 αποτελεί την ιδανική λύση για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Με τον κινητήρα των...
1000κ.εκ και ιπποδύναμη 68 ίππων η μετακίνηση και εκτός πόλης είναι ευχάριστη και οικονομική.

Το νέο Peugeot 107 διατίθεται σε 3θυρα και 5θυρα αμαξώματα και είναι διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις: Αccess, Access Pack και Active. Εκτός από το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, διατίθεται και με το κιβώτιο ταχυτήτων 2-Tronic.

Η έκδοση Access διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό: αερόσακο οδηγού και συνοδηγού, ABS, υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης ηλεκτρικά υποβοηθούμενο και ράδιο CD με 2 ηχεία.
Η έκδοση Access Pack περιλαμβάνει επιπλέον: κλιματισμό, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ράδιο CD με 4 ηχεία.
Η έκδοση Active διαθέτει επιπλέον της έκδοσης Access Pack: πλευρικούς αερόσακους, προβολείς ομίχλης, στροφόμετρο και διαιρούμενο πίσω κάθισμα.


Ο τιμοκατάλογος του νέου Peugeot 107:
3θυρα
Access : 9.740€
Access Pack : 10.440€
Active : 10.840€
Active 2-Tronic : 11.740€

5θυρα
Access : 10.090€
Access Pack : 10.790€
Active : 11.190€
Active 2-Tronic : 12.090€


Στις παραπάνω τιμές ισχύει έκπτωση 850€, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Για όσους επιθυμούν να κάνουν χρήση της απόσυρσης, το επιπρόσθετο όφελος είναι ενδεικτικά από 600€ έως 800€. Η επέκταση της εγγύησης από 2 σε 5 χρόνια επιβαρύνεται με μόνο 105€.

Για την απόκτηση του νέου Peugeot 107, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν χρήση πολλών χρηματοδοτικών προγραμμάτων, ένα από τα οποία περιλαμβάνει 0% προκαταβολή, πρώτη δόση μετά από ένα μήνα και αποπληρωμή σε 60 δόσεις.



PHOTO GALLERY



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
Διάβασε περισσότερα στο www.autocarnet.gr!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...