Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Make it your race 2012"!

Το "Make it your race" αποτελεί για την Abarth μια ευκαιρία να φέρει κοντά στην αγωνιστική οδήγηση νέους επίδοξους οδηγούς, με πάθος να κάνουν ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα: να συμμετέχουν σε ένα πραγματικό αγώνα αυτοκινήτου, με ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ένα μοναδικό Abarth!

Αξιοποιώντας τη δύναμη των social media ο διεθνής διαγωνισμός Abarth "Make it Your Race 2012" ξεκίνησε την...
1η Μαρτίου και οι συμμετοχές συνεχίζουν να αυξάνονται με μεγάλο ρυθμό, μέχρι και σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ιστοσελίδα έχει συγκεντρώσει έως τώρα πάνω από 130.000 επισκέψεις, ενώ παράλληλα το αντίστοιχο βίντεο στο YouTube απέκτησε πάνω από 550.000 views.

Οι συμμετοχές προέρχονται από έξι χώρες: Ιταλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ελβετία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο, ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να είναι 18-40 ετών.

Μια ειδική τεχνική επιτροπή θα επιλέξει 50 επίδοξους οδηγούς αξιολογώντας τα στοιχεία που οι ίδιοι ανάρτησαν στο site, υπολογίζοντας παράλληλα και τη δημοτικότητά τους στους χρήστες των Social Media (YouTube, Facebook και Twitter).

Οι 24 καλύτεροι οδηγοί που θα προκύψουν στη συνέχεια της διαδικασίας θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο αγωνιστικό camp, διάρκειας μιας εβδομάδας, και θα δοκιμαστούν σε στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα επίδοξο επαγγελματία οδηγό όπως: η συγκέντρωση, τα αντανακλαστικά, το θάρρος, η διαχείριση της ασφάλειας αλλά και το αίσθημα υπευθυνότητας.

Η τελική δοκιμή που θα κρίνει τους 6 φιναλίστ θα είναι ένα μάθημα οδήγησης με ένα δυναμικό μοντέλο Abarth, που θα προσφέρει στους επίδοξους νέους οδηγούς τη μοναδική αίσθηση της αδρεναλίνης εξασφαλίζοντάς τους απόλυτη οδηγική ασφάλεια μέσα από επαγγελματική, τεχνική και πρακτική κατάρτιση.

Κάθε χώρα-ομάδα θα έχει έναν προπονητή που θα είναι μια διάσημη προσωπικότητα στη χώρα του και που συνδέεται με τον κόσμο των αγώνων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης (οδηγός ή πρώην οδηγός, μηχανικός, δημοσιογράφος ή αθλητικός σχολιαστής).

Στην τελευταία φάση οι έξι φιναλίστ, ένας από κάθε χώρα, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος μαζί με επαγγελματίες οδηγούς στη δοκιμή Trofeo Abarth στο Franciacorta στις 24 Ιουνίου 2012, οδηγώντας ένα Abarth 500 "Assetto Corse" το οποίο θα κερδίσει ο τελικός νικητής του διαγωνισμού!

Ο διαγωνισμός Abarth "Make it your race 2012" αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για παθιασμένους νέους οδηγούς να ζήσουν την απόλυτη αίσθηση της αγωνιστικής οδήγησης και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία!

Δείτε περισσότερα στο www.makeityourrace.it.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...