Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Fiat Επίσημος Χορηγός της Ιταλικής Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το 2012-2014

Η Fiat πρόκειται να είναι Επίσημος Χορηγός της Ιταλικής Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (CONI), ως προμηθευτής οχημάτων για την περίοδο 2012-2014. Η Fiat Group Automobiles (FGA) θα παράσχει ένα στόλο οχημάτων στην CONI για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 στη Μερσίνα (Τουρκία) και τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι (Ρωσική Ομοσπονδία).

Τα οχήματα θα έχουν χαρακτηριστικά χρώματα που θα σχετίζονται με την CONI και τους Αγώνες. Η Fiat θα δώσει το παρόν στην "Casa Italia", τον χώρο που δημιουργήθηκε για τις αντιπροσωπείες της CONI σε καθεμία από τις τρεις εκδηλώσεις, και θα λάβει ενεργό μέρος στις διάφορες οργανωμένες πρωτοβουλίες.

Στο Λονδίνο, η Casa Italia θα βρίσκεται στο Συνεδριακό Κέντρο Queen Elizabeth ΙΙ, ένα χώρο πάνω από...
6.000 m2 που βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του Λονδίνου, κοντά στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, το Μπιγκ Μπεν και το Κοινοβούλιο. Τα οχήματα θα είναι διαθέσιμα μπροστά από το Κέντρο ώστε να καλύπτουν τις μεταφορικές ανάγκες των Ιταλών αθλητών σε 24ωρη βάση. Ένα Κέντρο Πληροφοριών θα είναι διαθέσιμο στην Casa Italia και θα παρέχει πληροφορίες για τα προϊόντα των μαρκών της FGA.

Η συμφωνία προβλέπει επίσης την οργάνωση επισκέψεων στα Ολυμπιακά χωριά, εκδηλώσεις με αθλητές και άλλες κοινές πρωτοβουλίες, που σχετίζονται με τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η CONI για την προώθηση των Αγώνων του Λονδίνου, της Μερσίνας και του Σότσι.

Η Fiat είχε πάντα στενούς δεσμούς με τον κόσμο του αθλητισμού. Σε πολλές περιπτώσεις, οι μάρκες του Ομίλου έχουν συσχετιστεί με τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ιστιοπλοΐα, αγώνες αυτοκινήτου, αγώνες μοτοσυκλέτας, ράγκμπι, πυγμαχία, ξιφασκία, στίβος, καθώς και αθλήματα στο χιόνι ή στον πάγο.

Η Fiat ήταν ένας από τους Κύριους Χορηγούς των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο το 2006, όπου παρείχε πάνω από 3.000 αυτοκίνητα και 1.200 λεωφορεία. Ο Όμιλος αυτή τη στιγμή συμμετέχει σε διάφορες χορηγίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Κορυφαίου Χορηγού της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιταλίας για το πρωτάθλημα της UEFA το 2012 στην Πολωνία και για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA το 2014 στη Βραζιλία.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...