Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Bridgestone παρουσιάζει το ελαστικό BATTLAX SC για τα μεγάλα Scooter

Κορυφαίες επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο σε συνδυασμό με μειωμένο θόρυβο πέλματος.

Η Bridgestone παρουσίασε τα νέα BATTLAX SC Radial, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα μεγάλα scooter και τα οποία θα είναι διαθέσιμα από την 1η Απρίλιου του 2012. Τα νέα ελαστικά θα είναι διαθέσιμα σε δύο διαστάσεις εμπρός και τρεις πίσω.

Τα BATTLAX SC είναι η πλέον πρόσφατη σειρά ράντιαλ ελαστικών της Bridgestone για scooter μεγάλου κυβισμού και διαθέτουν νέα χάραξη πέλματος και τεχνολογία ίδια με αυτή που χρησιμοποιείται σε supersport ελαστικά μοτοσικλετών με αυξημένο...
επίπεδο χειρισμού. Το νέο πέλμα έχει βαθύτερες αυλακώσεις, παρέχοντας αυξημένη απόδοση στο βρεγμένο και το στεγνό οδόστρωμα. Οι αυλακώσεις έχουν σχεδιαστεί με τη βέλτιστη ένταση στις κατάλληλες γωνίες, ώστε να μειώνουν το θόρυβο κατά την κύλιση.

Η σειρά Battlax της Bridgestone είναι η κορυφαία κατηγορία ελαστικών για μοτοσικλέτες δρόμου, με αποκορύφωμα τα ελαστικά κατηγορίας MotoGP, που χρησιμοποιούνται από την FIM ( Fédération Internationale de Motocyclisme) ως σειρά αγωνιστικών ελαστικών και των οποίων η Bridgestone είναι ο επίσημος προμηθευτής στους αγώνες MOTOGP. Η Bridgestone διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ελαστικών Battlax, από ελαστικά τουρισμού έως αγωνιστικά κατάλληλα για μοτοσικλέτες από μικρού έως και μεγάλου κυβισμού. Με την ευρεία γκάμα ελαστικών μοτοσικλέτας, που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών Battlax, η Bridgestone εξακολουθεί να στηρίζει την άνετη και ασφαλή οδήγηση για πολλούς αναβάτες ανά τον κόσμο.

Τα ελαστικά BATTLAX SC θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη για scooter από 300cc και πάνω (συμπεριλαμβανομένων των Honda SH300i, Yamaha TMAX 500 και Suzuki Burgman 650), από τον Μάρτιο του 2012.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

1. ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: BATTLAX SC

2. Βασικές τεχνολογίες και χαρακτηριστικά του προϊόντος

(ΝΕΟ ΠΕΛΜΑ)
Μέσω της βελτιστοποίησης της θέσης των αυλακώσεων και τη χρήση φαρδύτερων αυλακώσεων, το Battlax SC προσφέρει ταυτόχρονα άνετο χειρισμό και βελτιωμένες επιδόσεις πρόσφυσης σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.

Η νέα σχεδίαση πέλματος του BATTLAX SC (σχήμα αναστραμμένου V / φαρδιές αυλακώσεις) προσφέρει βελτιωμένο χειρισμό σε βρεγμένο και στεγνό, αξιόπιστη απόδοση σταθερότητας στην ευθεία και μειώνει το θόρυβο πέλματος.

1) Κέντρο: μειώνοντας τον αριθμό αυλακώσεων στο κέντρο μειώνεται ο θόρυβος.
2) Γωνία κύριας αυλάκωσης: βελτιστοποιώντας την γωνία της κύριας αυλάκωσης μειώνεται ο θόρυβος. 3) Φαρδιές αυλακώσεις: βελτιώνουν την πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο.
4) Γωνία αυλακώσεων: Υιοθετώντας Αυλακώσεις αντεστραμμένου V όπως στα hypersport οι επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο βελτιώνονται.
5) Φαρδιές Αυλακώσεις: βελτιώνουν την πρόσφυση στο βρεγμένο.

3. Διάγραμμα Απόδοσης (θόρυβος πέλματος)
Το νέο πέλμα έχει σχεδιαστεί με βάση την άφθονη εξέταση του μηχανισμού, μέσω του οποίου ο θόρυβος του πέλματος εμφανίζεται επιτρέποντας τη μείωση του θορύβου πέλματος κατά την οδήγηση σε διάφορες ταχύτητες.

Θόρυβος Πέλματος
Pattern noise = Θόρυβος Πέλματος
Speed (km/h) = Ταχύτητα χλμ/ώρα
Size: (Rear): = Διαστ.: (Πίσω)

4. Διαστάσεις

ΕμπρόςΔιαστάσεις
120/70R14 M/C (55H) 160/60R14 M/C (65H)
120/70R15 M/C (56H) 160/60R15 M/C (67H)
130/70R16 M/C (61S)



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...