Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Fiat Viaggio: Παγκόσμια παρουσίαση στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου

Η παγκόσμια παρουσίαση του Viaggio, του νέου μοντέλου της Fiat, έγινε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου. Το Viaggio (voyage στα αγγλικά, flying στα κινέζικα) είναι το πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας των Ομίλων Fiat-Chrysler, ένα ολοκαίνουργιο όχημα παγκόσμιας κλάσης με υψηλά επίπεδα ποιότητας και τεχνικής το οποίο αποτελεί καινοτομία για την κατηγορία μικρομεσαίων sedan στην Κίνα.

Το Fiat Viaggio είναι ένα όχημα που συνδυάζει δύναμη και απόδοση, εξοικονόμηση καυσίμων, προηγμένη τεχνολογία και δυναμική, με την υπογραφή του ξεχωριστού ιταλικού design που διακρίνει την εταιρία Fiat.

Το νέο τετράθυρο, πενταθέσιο Fiat Viaggio βασίζεται στην αρχιτεκτονική...
CUSW (Compact US Wide) -την πιο προηγμένη του Ομίλου Fiat- η οποία αποτελεί επίσης τη βάση του νέου Dodge Dart. H αρχιτεκτονική CUSW έχει εφαρμοστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στο σχεδιασμό της Alfa Romeo Giulietta.

Με το Viaggio, η Fiat προσφέρει στην αγορά της Κίνας ένα όχημα προηγμένης τεχνογνωσίας και σχεδιασμού, με σημασία στη λεπτομέρεια, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την κατηγορία μικρομεσαίων sedan.

Το νέο sedan της Fiat θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα παραχθεί στο νέο εργοστάσιο Gac Fiat World Class Manufacturing στην Changsha της επαρχίας Χουνάν, που είναι μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο από πλευράς εγκαταστάσεων, logistics, management και συστημάτων παραγωγής. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραχθούν τον Ιούλιο και θα είναι διαθέσιμα στην αγορά το τρίτο τρίμηνο του 2012

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου οι εταιρίες GAC Fiat, Jeep, Chrysler, Maserati και Ferrari έχουν από κοινού μια ισχυρή παρουσία στο χώρο Πολυτελών Αυτοκινήτων (Luxury Hall), με στόχο να παρουσιάσουν στους εκπροσώπους της κινεζικής αγοράς την ευρεία σύνθεση και το όραμα του Fiat-Chrysler Group, καθώς και τη δέσμευση και επιθυμία του Ομίλου να καταστεί βασικός παράγοντας στη σημαντική αγορά της Κίνας. Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία των ομίλων Fiat-Chrysler και τη μακρά εμπειρία του Guangzhou Automobile Group στην κινεζική αγορά, η GAC Fiat έχει αναπτυχθεί ραγδαία αποτελώντας μια αναδυόμενη δύναμη στην κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία, χάρη στα ανταγωνιστικά οχήματα, το διευρυμένο δίκτυο αντιπροσώπων της και την ιδιαίτερη προσοχή που δίνει στις ανάγκες της αγοράς και των οδηγών της.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...