Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μοναδικές ταινίες μικρού μήκους για το μοναδικό Fiat 500 by Gucci

Η Fiat και η Gucci παρουσίασαν σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Μιλάνο μια συλλογή 5 ταινιών μικρού μήκους με πρωταγωνιστή το Fiat 500 by Gucci, με την καλλιτεχνική υπογραφή ορισμένων από τους πλέον διακεκριμένους...
δημιουργούς στον κόσμο, σήμερα.

Η Creative Director της Gucci, Frida Giannini, και η Fiat προσκάλεσαν τους Jefferson Hack (Αρχισυντάκτη των περιοδικών Dazed & Confused και AnOther), Chris Sweeney (Σκηνοθέτης του NOWNESS), Olivier Zahm (Αρχισυντάκτη του περιοδικού Purple Fashion), Franca Sozzani (Αρχισυντάκτρια της Vogue Italy), και Alexi Tan (Σκηνοθέτης) για την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, εμπνευσμένες από το Fiat 500 by Gucci.

Οι ταινίες προβλήθηκαν για πρώτη φορά στην έδρα του Independent Ideas στο Μιλάνο, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης για ένα επιλεγμένο κοινό διεθνών δημοσιογράφων και διαμορφωτών κοινής γνώμης, με την παρουσία του Lapo Elkann. Ένα drive-in δημιουργήθηκε ειδικά στο χώρο για τις ανάγκες της εκδήλωσης, όπου οι θεατές παρακολούθησαν την προβολή καθώς κάθονταν άνετα μέσα σε Fiat 500C by Gucci. Οι ταινίες είναι πλέον διαθέσιμες στo 500bygucci.com/shortvideos.

Το Fiat 500 by Gucci είναι μια ειδική έκδοση του Fiat 500 προσαρμοσμένο από την Creative Director της Gucci, Frida Giannini, σε συνεργασία με το Centro Stile της Fiat, ενώ το καλοκαίρι του 2011, λανσαρίστηκε το Fiat 500C by Gucci, μια καμπριολέ έκδοση.

H ιδιαιτερότητα στην αισθητική του Fiat 500 by Gucci είναι μοναδική, η προσοχή στη λεπτομέρεια και το αίσθημα κομψότητας και στυλ ενισχύεται από την καινοτόμο ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή (soft top) για το άνοιγμα ενός "παραθύρου στον ουρανό".

Η κάμπριο έκδοση του Fiat 500 by Gucci διατίθεται σε δύο διαφορετικά χρώματα: λευκό με ματ επιχρωμιωμένα στοιχεία και γυαλιστερό μαύρο με λαμπερούς επιχρωμιωμένους τόνους. Και στα δύο χρώματα, η υφασμάτινη οροφή είναι μαύρη με τη χαρακτηριστική πράσινη-κόκκινη-πράσινη λωρίδα τυπωμένη κατά μήκος της αλλά και στην πλαϊνή πλευρά του αυτοκινήτου


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...