Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

“eco: Drive Virtual Challenge”: H Fiat γιορτάζει τη συνεργασία της με το πρόγραμμα “Our Future Mobility Now”

Με σκοπό να διερευνηθεί το θέμα της 'βιώσιμης κινητικότητας' το "Our Future Mobility Now", πρόκειται τον Απρίλιο να ενώσει τις δυνάμεις του με τον όμιλο Fiat. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που φέρνει κοντά τη γενιά κίνησης του μέλλοντος με τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Απευθύνεται σε νέους (18-30 ετών) και οραματίζεται τον τρόπο που τα οχήματα και οι μεταφορές που χρησιμοποιούμε μπορούν να εξελιχθούν και να επηρεάσουν τη ζωή μας τον 21ο αιώνα.

Με την ευκαιρία αυτής της Ευρωπαϊκής συνεργασίας, η Fiat Group Automobiles έχει αναπτύξει έναν αριθμό ενεργειών που περιστρέφεται γύρω από τις έννοιες της βιώσιμης κινητικότητας και καινοτομίας. Πρόκειται για...
έναν τομέα όπου ο Όμιλος Fiat ήταν πάντα πρωτοπόρος, όπως αποδείχθηκε άλλωστε μέσω της πρόσφατης έρευνας της JATO Dynamics, της κορυφαίας παγκοσμίως εταιρείας συμβούλων και έρευνας στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Fiat είναι η μάρκα αυτοκινήτου που κατέγραψε το χαμηλότερο επίπεδο εκπομπών CO2, στα οχήματα που πουλήθηκαν στην Ευρώπη το 2011, με μέση μέτρηση 118,2 g/km (4,9 g/km λιγότερο από το μέσο όρο του 2010). Επίσης, το γκρουπ Fiat κατέλαβε την πρώτη θέση ως όμιλος, με 123,3 g/km, μια βελτίωση της τάξης του 2,6 g/km σε σχέση με πέρυσι.

Μία από τις νέες αξιοσημείωτες πρωτοβουλίες είναι το εικονικό παιχνίδι "eco: Drive Virtual Challenge", ένα συναρπαστικό online παιχνίδι που, εκτός από την αποκάλυψη των 'μυστικών' του πώς να γίνει κάποιος ένας εξαιρετικός ecoDriver, θα ανταμείψει τον παίκτη που θα πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα με ένα όμορφο Σαββατοκύριακο για δύο άτομα στο Τορίνο.

Η πρόσβαση στο πρόγραμμα είναι εφικτή από την ιστοσελίδα www.futuremobilitynow.com και οι συμμετοχές αρχίζουν από τις 5 και τελειώνουν στις 27 Απριλίου. Ωστόσο, οι χρήστες των σελίδων της Fiat (www.facebook.com/Fiat) και του eco:Drive (www.facebook.com/ecodrive) στο Facebook θα είναι οι πρώτοι θα πάρουν μια πρώτη γεύση πριν ξεκινήσει ο online διαγωνισμός.

Εκτός του ότι είναι διασκεδαστικό, το "eco:Drive Virtual Challenge" αποτελεί κίνητρο για τους νέους να αντιμετωπίσουν έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους της δεύτερης χιλιετίας: τη μείωση των εκπομπών CO2, μέσω της βιώσιμης κινητικότητας και της υπεύθυνης οδήγησης.

Επιπλέον, η στρατηγική της Fiat για τη βιώσιμη κινητικότητα θα μπει στην τελική ευθεία στις 5 και 27 Απριλίου. Το θέμα αυτό θα αναλυθεί και θα συζητηθεί με τους χρήστες του διαδικτύου σε δύο ειδικά διαδικτυακά σεμινάρια (webinars), χάρη στα οποία οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο με τους ειδικούς της Fiat.

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο, "Βιώσιμη Κινητικότητα με τη Fiat", είναι προγραμματισμένο για τις 5 Απριλίου στην ιστοσελίδα www.futuremobilitynow.com. Ο κ. Maurizio Consalvo (EMEA Product Planning - Powertrain Portfolio & Features Planning Director, Fiat) και ο κ. Massimo Cavazzini (responsible for Product Concept - Infotainment Services and global lead for eco:Drive) θα είναι συνδεδεμένοι και θα αναλύσουν την έρευνα και τις πρωτοβουλίες της Fiat Group Automobiles σχετικά με το θέμα της βιώσιμης κινητικότητας. Η έρευνα αυτή αποσκοπεί στην ανάπτυξη των φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων, οι οποίες θα πρέπει να είναι διαθέσιμες σε όλους, όσον αφορά στον κύκλο ζωής των οχημάτων: από την παραγωγή έως την τελική τους διάθεση.

Στις 27 Απριλίου, στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο "eco:Drive with Fiat" θα είναι online και θα ανακοινώσει τον νικητή του "eco:Drive with Fiat". Θα είναι αφιερωμένο σε μια συζήτηση για την κλιματική αλλαγή και την πρόκληση που αντιπροσωπεύει, ενώ είναι επίσης ανοικτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους: θεσμούς, οργανώσεις και πάνω από όλα στους οδηγούς. Οι Massimo Cavazzini και Pavel Ivanov (Marketing Brand Fiat), θα εξηγήσουν το πρόγραμμα και την εφαρμογή του eco:Drive λεπτομερώς. Άλλωστε έχει αποδειχθεί ότι η υπεύθυνη και οικολογική οδήγηση μπορεί σε μεγάλο βαθμό να συμβάλει σημαντικά στη μείωση των εκπομπών CO2 των οχημάτων.

Υπάρχουν πολλά κανάλια, μέσω των οποίων οι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες σε πραγματικό χρόνο από τη Fiat (www.facebook.com/Fiat) και το Our future Mobility Now, (http://www.facebook.com/fumono) σελίδες του Facebook στο Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #OFMNwebinar, καθώς και μέσω των videochats που θα είναι ενεργοποιημένα στο www.futuremobilitynow.com κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σεμιναρίων.

Το "Our Mobility Future Now" είναι πάνω από όλα ένα πρόγραμμα για τη συμμετοχή και την επικοινωνία των νέων σε όλη την Ευρώπη, καθώς η Fiat θα δώσει το λόγο, το χώρο και την ορατότητα σε νέους επαγγελματίες να παρακολουθήσουν από Product Managers έως και Ερευνητές -που θα μιλήσουν σχετικά με το θέμα της βιώσιμης κινητικότητας από την προσωπική και επαγγελματική τους εμπειρία σε βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...