Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ducati Dream Tours, η τέλεια απόδραση για το Σαββατοκύριακο

H Ducati προετοιμάζεται για τη νέα σαιζόν με μια νέα πρόταση για όσους θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ιταλία και να επισκεφθούν το Μουσείο της Ducati.

Το "Ducati Dream Tours", είναι η τέλεια απόδραση για το Σαββατοκύριακο που συνδυάζει την αξέχαστη εμπειρία της επίσκεψης στο φημισμένο Ιταλικό εργοστάσιο και στο Μουσείο της Ducati, με την ευχαρίστηση της οδήγησης μιας Ducati κατά μήκος των δρόμων που περιβάλλουν τη Bologna.

Η εμπειρία ξεκινά την Παρασκευή όπου με την άφιξη σας θα υπάρχει γεύμα στο εργοστάσιο της Ducati, πριν ξεκινήσει η ξενάγηση στο φημισμένο Μουσείο μοτοσυκλετών...
Ducati. Από εκεί, αφήνετε τις αποσκευές σας στο προσωπικό, παραλαμβάνετε την προεπιλεγμένη μοτοσυκλέτα σας και αναχωρείτε για μια οργανωμένη διαδρομή με πλοηγό στα Απέννινα της Emilia Romagna, γνωστή κι ως «Motor Valley".
Όταν φτάσετε στο απίστευτο ξενοδοχείο “Monte del Re” στη Dozza, οι αποσκευές σας θα είναι ήδη εκεί, εσείς απλώς κάνετε check-in και χαλαρώνετε πριν από το δείπνο.

Το όμορφο ξενοδοχείο, το οποίο δημιουργήθηκε από ένα κλασικό μοναστήρι του 13ου αιώνα και φημίζεται για την τοπική κουζίνα του, θα γίνει η ειδυλλιακή βάση σας για το Σαββατοκύριακο και σημείο αναχώρησης για την οργανωμένη διαδρομή του Σαββάτου στα βουνά, μέσα από γραφικούς δρόμους που συνιστώνται από τους επίσημους αναβάτες δοκιμών της Ducati. Μετά από μια στάση για μεσημεριανό γεύμα στην ύπαιθρο, η επιστροφή στο ξενοδοχείο θα γίνει αρκετά νωρίς ώστε να υπάρχει ώρα για χαλάρωση πριν από το δείπνο στη φιλική ατμόσφαιρα του “Ducati Dream Tour”.

Η ξενάγηση της Κυριακής ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα, αλλά έχει τελικό προορισμό αργά το απόγευμα το εργοστάσιο της Ducati όπου εκεί θα σας περιμένουν κι οι αποσκευές σας.

Το “Ducati Dream Tour” είναι μια ιδανική απόδραση για όσους επιθυμούν ένα πολυτελές και απόλυτα οργανωμένο Σαββατοκύριακο ταξιδεύοντας με μια Ιταλική μοτοσυκλέτα, χωρίς το άγχος της οργάνωσης και της μεταφοράς των αποσκευών.

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Ducati Travel Experience με τη Ducati Dream Tour, η διάσημη Ιταλική μάρκα προσφέρει μια σειρά από μοντέλα για αυτές τις εκδρομές, από Hypermotard 796 και Monster 1100EVO μέχρι Diavel 1200 και Multistrada 1200 Touring.

Ημερολόγιο Ducati Dream Tours 2012
4-6 Μαΐου,
18-20 Μαΐου,
6-8 Ιουλίου,
13-15 Ιουλίου &
27-29 Ιουλίου




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...