Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οδηγική απόλαυση BMW σε διάσταση εικονικής πραγματικότητας

Η γνήσια οδηγική απόλαυση δεν είναι μόνο μία βιωματική εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες, όπως αποδεικνύει το Auto Club Revolution®, το νέο online αγωνιστικό παιχνίδι για PC με προοπτική αυτοκινητιστικού φόρουμ. Διαφορετικά μοντέλα BMW μπορούν να διαμορφώνονται σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του οδηγού. Το online παιχνίδι, προϊόν της Βρετανικής εταιρίας ανάπτυξης παιχνιδιών Eutechnyx περιλαμβάνει τις BMW Σειρά 1 M Coupé, BMW 135i, BMW M3 Coupé, BMW M5 και BMW Z4 M Coupé.

Σαν αποκλειστικός εταίρος λανσαρίσματος, η BMW συμμετείχε στη δημιουργία του online αγωνιστικού παιχνιδιού από τα πρώτα στάδια. Το Auto Club Revolution® δεν είναι απλά ένα κλασικό αγωνιστικό παιχνίδι με πραγματικές πίστες και ρεαλιστικά, λεπτομερή μοντέλα, αλλά σχεδιάστηκε με την προοπτική να αποτελέσει ένα αναγνωρισμένο φόρουμ για οπαδούς αγώνων, κατασκευαστές αυτοκινήτων και λάτρεις της αυτοκίνησης. Μακροπρόθεσμα, στόχος είναι να εξελιχθεί σε μία ισχυρή κοινότητα που θα συνδέεται με κανάλια BMW.

Θα υπάρχει επίσης μία αποκλειστική “BMW Experience” για οπαδούς της BMW:
η ειδικά σχεδιασμένη εμπειρία ταξιδιού θα περιλαμβάνει μία αγωνιστική πίστα συγκεκριμένων προδιαγραφών, όπου οι παίκτες θα μπορούν να καταδεικνύουν τις οδηγικές τους ικανότητες με τη BMW Σειρά 1 M Coupé. Αφού ολοκληρώνουν με επιτυχία αυτή την πρόκληση, οι παίκτες θα μπορούν να μεταφέρουν δωρεάν τη BMW Σειρά 1 M Coupé στο κυρίως παιχνίδι και να σημειώνουν νέα ρεκόρ πίστας - μόνοι ή με φίλους.

Ο Andreas-Christoph Hofmann, Αντιπρόεδρος Brand Communication BMW, Marketing services BMW Group δήλωσε: «Οι πελάτες μας είναι τεχνολογικά ενημερωμένοι και θέλουν να μπορούν να διαμορφώνουν το αγαπημένο τους αυτοκίνητο σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Το Auto Club Revolution® έχει τη δυνατότητα να κάνει τα μοντέλα μας προσιτά σε μεγάλο αριθμό οπαδών του αυτοκινήτου. Είναι πολύ σημαντική η ρεαλιστική απεικόνιση των μοντέλων μας. Στο πρόσωπο της Eutechnyx βρήκαμε έναν εταίρο που μοιράζεται τα δικά μας κορυφαία πρότυπα ποιότητας».

«Η αναπαραγωγή της οδικής συμπεριφοράς ενός οχήματος με ακρίβεια ήταν ανέκαθεν πραγματική πρόκληση λαμβάνοντας υπόψη ότι τα δεδομένα CAD δεν αρκούν για τη δημιουργία ενός μοντέλου. Για να αναπαράγουμε την οδική συμπεριφορά της BMW Σειράς 1 M Coupé σε Auto Club Revolution® με αυθεντικό τρόπο, αρχικά τη δοκιμάσαμε σε πραγματική αγωνιστική πίστα. Είναι ο μόνος τρόπος για να ξέρουμε ακριβώς πώς στρίβει το αυτοκίνητο, λόγου χάριν» δήλωσε ο Doug Wolff, Επικεφαλής της Ομάδας Auto Club Revolution®.

Η Εμπειρία BMW Experience είναι online από τις 24 Απριλίου στο http://bmw.autoclubrevolution.com. Για να παίξετε το παιχνίδι το μόνο που χρειάζεται είναι ένα PC με σύνδεση internet.










Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...