Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστροφή στα εξατάχυτα με νίκη για τον Σταθακόπουλο!

Η προσωρινή επιστροφή του Άγγελου Σταθακόπουλου στην κατηγορία των εξατάχυτων Kart, είχε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Στο Lonato, την πίστα που σε καθημερινή βάση φιλοξενεί δοκιμές αφού στην περιοχή εδρεύουν οι περισσότεροι κατασκευαστές Kart, ο Έλληνας οδηγός κατάφερε να επιβληθεί των αντιπάλων του στην κατηγορία Six Speed Over στα πλαίσια του 2ου αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος Championkart.

Ο ενιαίος χαρακτήρας του θεσμού έδωσε τη δυνατότητα της διάκρισης στον Σταθακόπουλο αφού όλοι οι οδηγοί συμμετείχαν με ίδια σασί, μοτέρ και λάστιχα. Έτσι, είχε απλά να προσαρμοστεί στο Kart και την πίστα. Το ξεκίνημα των δοκιμών του επεφύλασσε κάποιες αρνητικές εξελίξεις χάνοντας πολύ χρόνο στα...
3 πρώτα σκέλη των δοκιμών. Έχοντας πολύ καλή τεχνική υποστήριξη και καθόλου άγχος, κατάφερε μαζί με την ομάδα του να συγκεντρώσει πολύτιμα στοιχεία ακόμα και από αυτά τα σκέλη. Σε συνδυασμό με τις προσεκτικές δοκιμές που έκανε στη συνέχεια εμφανίστηκε έτοιμος για τη διάκριση την Κυριακή. Καθώς υπήρχαν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, η εντατική δουλειά συνεχίστηκε και ήρθε η νίκη, αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε ούτε ο ίδιος. Αυτή τη φορά στάθηκε και λίγο τυχερός αφού ο βασικός του αντίπαλος αντιμετώπισε προβλήματα στον τελικό στερώντας και από τους δύο μια όμορφη μάχη. Αμέσως μετά την απονομή, μαζί με την ομάδα του, τη Vangelas Racing, ξεκίνησε την προετοιμασία για την επόμενη μέρα. Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλάμβανε δοκιμές των ελαστικών Le Cont. Παρουσία εκπροσώπου της Le Cont αλλά και του βασικού της τεχνικού, ο Σταθακόπουλος οδήγησε διαφορετικές γόμες και κυρίως τη μεσαία γόμα που θα χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το Ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και σε αγώνες της Τσεχίας, όπου δραστηριοποιείται η Vangelas Racing.

«Ήταν ένα έντονο τριήμερο που περιλάμβανε πολλές μοναδικές εμπειρίες. Επιστροφή στα δυνατά εξατάχυτα Kart, η πιο φημισμένη και «δουλεμένη» πίστα της Ιταλίας, νέα ομάδα, νέος θεσμός και τέλος, μετά τον αγώνα, δοκιμές ελαστικών μαζί με τον κατασκευαστή! Η πολύ καλή διάθεση που είχα ταξιδεύοντας με το Superfast XII ενισχύθηκε φτάνοντας στην πίστα του Lonato. Εκεί συνάντησα τους ανθρώπους της Vangelas Racing που είχαν ετοιμάσει τα πάντα, αλλά και γνώριμα και συμπαθέστατα πρόσωπα από την Parolin, διοργανώτρια του Championkart. Το επίπεδο της διοργάνωσης και του ανταγωνισμού ήταν πολύ καλό από το 2008 όταν συμμετείχα και πάλι σε έναν αγώνα, αλλά αυτή τη φορά έμεινα πραγματικά έκπληκτος. Η προσαρμογή μου στο νέο Kart έγινε πολύ εύκολα χάρη στη δουλειά που έκαναν οι τεχνικοί της Vangelas Racing και τη βοήθεια που προσέφεραν όταν χρειάστηκε οι άνθρωποι της Parolin. Έτσι, συγκεντρώθηκα στην οδήγηση, συνήθισα γρήγορα και πάλι το κιβώτιο ταχυτήτων και τα εμπρός φρένα και πριν το καταλάβω, βρέθηκα στην εκκίνηση, από στάση και πάλι. Δυνατές μάχες, προσπεράσματα βελτίωση σε κάθε γύρο και τελικά, ήρθε η νίκη. Λέω ήρθε γιατί μπορεί να προσπάθησα και να βελτιώθηκα πολύ αλλά στάθηκα και τυχερός αφού την κρίσιμη στιγμή ο βασικός μου αντίπαλος αντιμετώπισε πρόβλημα και τον προσπέρασα εύκολα. Η νίκη αυτή ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ευχαριστήσω τη Vangelas Racing που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτόν τον αγώνα. Όμως δεν ήταν η μοναδική ευκαιρία που μου έδωσε. Μετά τον αγώνα, τη Δευτέρα, πραγματοποίησα για λογαριασμό της Τσέχικης ομάδας, δοκιμές των ελαστικών Le Cont με την παρουσία τεχνικών της κατασκευάστριας εταιρείας. Μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία και είμαι πάρα πολύ τυχερός που είχα αυτή τη δυνατότητα. Δοκιμάσαμε πολλές διαφορετικές γόμες και ρυθμίσεις στο kart και συλλέξαμε πολλά και χρήσιμα στοιχεία ενώ έπρεπε να προσαρμόσω και το στυλ οδήγησης ανάλογα με τη γόμα που χρησιμοποιούσαμε σε κάθε δοκιμή. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στη Superfast Ferries που είναι δίπλα μου σε κάθε μου προσπάθεια για 7η χρονιά και στη Vangelas Racing που με εμπιστεύθηκε να συμμετέχω για λογαριασμό της στον αγώνα και τις δοκιμές με τη Le Cont».



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...