Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανέκδοτο!

Ήταν κάποτε ένας τύπος με πολύ χρήμα, που αγόρασε μια Ferrari. Πάει λοιπόν στον κολλητό του για να του κάνει φιγούρα και τον καλεί να πάνε μιά βόλτα με το καινούργιο αυτοκίνητο.
- Πάμε ρε μια βόλτα με την αμαξάρα μου να δείς τί πήρα.
Ο φίλος ξέρει τι σκοτώστρα οδηγός είναι ο άλλος και αρνείται ευγενικά.
- Άσε ρε κι έχω μια δουλειά σε μισή ώρα.
- Μισή ώρα; Σε μισή ώρα πάμε Θεσσαλανίκη και ξαναρχόμαστε. Μια βολτίτσα εδώ κοντά σου λέω.
Τί να κάνει, με τα πολλά πείθεται, μπαίνει μέσα και ξεκινάνε...

- Σε παρακαλώ μην τρέχεις πολύ, γιατί φοβάμαι, λέει ο συνοδηγός.
- Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ρε, το αυτοκίνητο είναι πολύ ασφαλές. Να για παράδειγμα, βλέπεις αυτή την πολύ κλειστή στροφή μπροστά μας; Θα την περάσουμε με 150 και το αμάξι δεν θα κουνηθεί από το δρόμο.
Τρελαίνεται ο συνοδηγός, διπλώνεται στα δύο, σφίγγει το κάθισμά του με το αριστερό χέρι, την πόρτα με το δεξί, τσιτώνει τα πόδια στο πάτωμα και προσεύχεται.
Παρά όλες τις προβλέψεις το αυτοκίνητο δικαιώνει τον οδηγό της φεράρι και παίρνει τη στροφή με 200 χωρίς να βγεί από το δρόμο. Ο οδηγός τότε λέει:
- Είδες ρε που στα έλεγα;
- Εντάξει, αλλά από δω και πέρα να πηγαίνουμε και λίγο πιό αργά, έτσι;
- Βλέπω ότι δεν σε έπεισα. Βλέπεις αυτή την εφημερίδα στο βάθος του δρόμου; Θα περάσουμε από πάνω της με 250 και το κενό αέρος που θα δημιουργήσουμε θα την κόψει στα δύο.
Τρελαίνεται ξανά ο συνοδηγός. Επαναλαμβάνει τις πιό πάνω κινήσεις αλλά και πάλι ο οδηγός δικαιώνεται. Το αυτοκίνητο περνά με τρομερή ταχύτητα πάνω από την εφημερίδα και την σκίζει στα δύο.
- Είδες ρε; Σου λέω. Μη φοβάσαι τίποτα.
- Εντάξει, εντάξει, αλλά μήπως πρέπει να γυρίσουμε γιατί έχω και τη δουλίτσα που λέγαμε;
Ο οδηγός όμως την έχει καταβρεί με το αυτοκίνητο και δε συμμαζεύεται με τίποτα.
- Βλέπεις αυτό το γκρεμό μπροστά μας; Θα πιάσω ταχύτητα 350. Θα φρενάρω 10 μέτρα πριν από το γκρεμό και θα σταματήσουμε στο χείλος.
Μόλις ακούει αυτά τα λόγια ο συνοδηγός, είναι έτοιμος να πάθει εγκεφαλικό και βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ.
Πέρα από κάθε λογική πρόβλεψη τα πράγματα γίνονται ακριβώς όπως είπε ο οδηγός και με το αυτοκίνητο σταματημένο στο χείλος του γκρεμού γυρίζει και λέει στον κατατρομαγμένο συνοδηγό:
- Πες μου τώρα τι θέλεις να κάνουμε;
- Τώρα που χέστηκα, πάμε πίσω στην εφημερίδα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...