Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) ανακοινώνει τη Διαδρομή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) ανακοίνωσε  τη διαδρομή της Ελληνικής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας. Το BMW Group Hellas, δήλωσε με ανακοίνωσή του: “Στους δύσκολους αυτούς καιρούς που όλοι μας βιώνουμε, το αρχαίο Ολυμπιακό πνεύμα και αθλητικό ιδεώδες, έρχεται να αναγεννήσει και να ενδυναμώσει την ελπίδα και την ανάγκη για συνεργασία και για ευγενή άμιλλα. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτή τη συνεργασία που πραγματοποιείται στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, την Ελλάδα, αλλά και για τη συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. 

Η συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών οι οποίοι εκπροσωπούν τη χώρα τους...
με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, προβάλλεται σαν μία γέφυρα της ελληνικής κληρονομιάς του παρελθόντος με το μέλλον. Είμαστε επίσης υπερήφανοι και για τη συνεισφορά της BMW Hellas στην Ελληνική Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία, με αρχική την μεταφορά της Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου στις 17 Μαΐου 2012 θα παραδοθεί στους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, εμψυχώνοντας και καθοδηγώντας την πορεία της σε πόλεις ανά την Ελλάδα, πρεσβεύοντας το πάθος για προσπάθεια και για αλληλεγγύη. Ενισχύουμε την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών υποστηρίζοντας το Ολυμπιακό όραμα και τον αγώνα τους για διάκριση. Αρχές, όπως ο στόχος για την κατάκτηση ενός μεταλλίου και για επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, με συνεχή ζήλο για αντιμετώπιση προκλήσεων, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τα ιδανικά του BMW Group και τον χαρακτήρα των αυτοκινήτων BMW, για βέλτιστες επιδόσεις και οδηγική απόλαυση.

Η σχέση εμπιστοσύνης της BMW Hellas και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με βασικό γνώμονα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, εκφράζει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση για τη διάδοση του Ελληνικού Ολυμπιακού πνεύματος και της προώθησης των Ολυμπιακών αξιών. Επιπρόσθετα, το BMW Group τόνισε ότι: “Σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε και να συμμετέχουμε ενεργά στη κοινωνία. Οι παγκόσμιες δραστηριότητες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της BMW δεν περιορίζονται μόνο σε πρωτοποριακά μοντέλα, αλλά και σε δραστηριότητες που αφορούν τομείς όπως η υγεία και τα προγράμματα πρόληψης, ο αθλητισμός, η εκπαίδευση, η μουσική, η διαπολιτισμική κατανόηση, ο σεβασμός για το περιβάλλον, η ανακύκλωση και σε πολλούς ακόμα τομείς, που διαφέρουν από χώρα σε χώρα και που επικοινωνούμε διακριτικά, καθότι ο σκοπός μας για τον οποίο επενδύουμε σ’ αυτές τις δραστηριότητες δεν είναι η προβολή μας. Αναμφισβήτητη απόδειξη της επιτυχίας αυτής, η συνεχής βράβευσή του BMW Group στην πρώτη θέση του Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones Sustainability Index, για έβδομη συνεχή χρονιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που το BMW Group που συνεργάζεται με το θεσμό των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Το BMW Group έχει μακρά ιστορία στο Ολυμπιακό Κίνημα που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970. Συγκεκριμένα, έπαιξε ενεργό ρόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως χορηγός το έτος 1972 στο Μόναχο, όπως επίσης διετέλεσε χορηγός της Αμερικανικής Ολυμπιακής Ομάδας το 1996 στην Ατλάντα. Στους προσεχείς αγώνες του Λονδίνου το 2012, το BMW Group θα είναι ο Αυτοκινητιστικός Εταίρος και Εταίρος Βιωσιμότητας, ενώ έχει συνάψει μεσοχρόνια συμφωνία συνεργασίας με τη Γαλλική Ολυμπιακή Επιτροπή μέχρι το 2014 και μακροχρόνια συμφωνία συνεργασίας με την Κινέζικη Ολυμπιακή Επιτροπή μέχρι το 2016. Φωτογραφίες από τη Συνέντευξη Τύπου σε υψηλή ανάλυση (μετά τις 18:00): http://pressclub.bmwevents.gr/HOC.zip

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...