Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

31ο Ράλλυ Φθιώτιδος-4ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου: Αποτελέσματα πρώτου... σκέλους

Με τη νυχτερινή ειδική να αποτελεί το highlight του αγώνα, ευθύς εξ αρχής, ξεκίνησε το 31ο Ράλλυ Φθιώτιδος και το 4ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου. Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας κατάφερε να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα το δύσκολο εγχείρημα του διπλού αγώνα και το ενδιαφέρον αποδείχτηκε πολύπλευρο, καθώς από το ξεκίνημα κιόλας υπάρχει ανταγωνισμός και μικρές διαφορές και στους δύο αγώνες.

Η εκκίνηση δόθηκε στο χώρο της Έκθεσης της Λαμίας, αλλά το ενδιαφέρον είχε μεταφερθεί ήδη στην ειδική του Μπράλου, όπου η ...
αθρόα προσέλευση του κόσμου από νωρίς δημιούργησε το ιδανικότερο σκηνικό για τα περάσματα των αγωνιστικών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και αρχής γεννωμένης από το 31ο Ράλλυ Φθιώτιδος, οι Στέφανος Καμιτσάκης – Σπύρος Μπαρδάκης με το Mitsubishi EVO IX σημείωσαν την καλύτερη επίδοση και άφησαν πίσω τους, τους Λάμπρο Κύρκο – Γιώργο Πολυζώη με ίδιο αυτοκίνητο. Η διαφορά τους είναι 3.11’’ και όπως είναι φυσικό είναι πολύ ρευστή, ενώ άλλα 6’’ πιο πίσω ακολουθούν οι Δημήτρης Μίχος – Κώστας Χειράκης με το τρίτο EVO IX της κορυφής. Μια θέση πιο πίσω είναι οι Βασίλης Ζάχος – Βαγγέλης Ασπρόμουγκος με Citroen C2 R2 που είναι επικεφαλής στην F2 και την Α6, ενώ οι Αντώνης Σταφυλοπάτης – Στέργιος Στεργιούλας με Opel Astra OPC προηγούνται στην Α8. Στην Α7 ταχύτεροι ήταν οι Νίκος Παυλίδης – Μαρία Κυρλαγκίτση με Citroen DS3 και στην Ομάδα Ε προηγούνται οι Παρασκευάς Φούρλας – Ελένη Παππά με Honda Civic. Σε αυτό το πρώτο πέρασμα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα μέσα στην ειδική και μόνο μετά το τέλος αυτής ο Νίκος Καρπάνος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει παραδίδοντας το καρνέ του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το 4ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλλου ο Αντώνης Σταφυλοπάτης είχε στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της γενικής κατάταξης για αρκετή ώρα, η προτελευταία διέλευση όμως ήταν αυτή των Γιάννη και Βαγγέλη Άκρατου με Mitsubishi EVO IX. Το πλήρωμα σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στη γενική και πήρε «κεφάλι» στην κορυφαία κλάση. Στα δίλιτρα επικεφαλής είναι οι Παυλίδης – Κυρλαγκίτση, ενώ στα 1.600 κ. εκ. προηγούνται οι Δημήτρης Παπαναστασίου – Ηλίας Αγγελής με Citroen Saxo VTS. Στα μικρά εκείνοι που σημείωσαν την καλύτερη επίδοση είναι Μίλτος Πλατώνης – Αχιλλέας Τριάνταλης με Toyota Yaris.

Το 2ο σκέλος του 31ου Ράλλυ Φθιώτιδος θα ξεκινήσει στις 09:15 από το service park. Στην ειδική του Μπράλου για το 2ο πέρασμα από εκεί συνολικά θα βρεθεί το πρώτο αυτοκίνητο στις 09:58 και θα ακολουθήσει η ειδική Καλοσκοπή στις 10:41. Το 3ο πέρασμα από το Μπράλο είναι στις 13.09 ενώ το φινάλε θα είναι στην Καλοσκοπή στις 13:52. Τα ωράρια ισχύουν και για τους οδηγούς του 4ου Ράλλυ Σπριντ Μπράλου οι οποίοι φυσικά δεν θα περάσουν από την Καλοσκοπή.


Συνημμένα
Αποτελέσματα - 1η ειδική 31ο Ράλλυ Φθιώτιδος
Αποτελέσματα - 4ου Ράλλυ Σπριντ Μπράλου (μετά το 1ο πέρασμα)
[ΕΠΑ/ΕΘΕΑ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...