Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

12o Rally Χανίων: Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα. Δείτε τους νικητές!

12ο Rally Χανίων: Νικητές οι Παπαδοκωσταντάκης – Κλαριδόπουλος...

Με δυνατές μάχες για όλες τις θέσεις, σε όλες τις ειδικές, ολοκληρώθηκε το 12ο Rally Χανίων “CHANIA CARS & TRUCKS”, 2ος αγώνας της χρονιάς για το Κύπελλο Κρήτης, που συνδιοργάνωσαν με επιτυχία η Α.Λ.Α. Χανίων με το Δήμο Χανίων.

Στον αγώνα, που αποτελούνταν από 7 ειδικές διαδρομές, εκκίνησαν 20 πληρώματα και κατάφεραν να τερματίσουν 19, ποσοστό τερματισμών ρεκόρ, αφού στα Rally Χανίων των προηγούμενων χρόνων, το ποσοστό των εγκαταλείψεων κυμαινόταν από 30% έως και 50%! Ο αγώνας κύλισε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και καθυστερήσεις, ενώ για άλλη μία φορά η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.

Μεγάλοι νικητές του αγώνα οι Γιάννης Παπαδοκωσταντάκης – Σταύρος Κλαριδόπουλος με Mitsubishi Carisma Evo6, οι οποίοι τέθηκαν επικεφαλής από την 1η ειδική το Σάββατο και παρέμειναν στην κορυφή μέχρι το τέλος χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.

Πίσω τους έγινε δυνατή μάχη, με τη 2η θέση να αλλάζει χέρια τρεις φορές και τελικούς νικητές τους...
Δημήτρη Κτιστάκη – Μάνο Κτιστάκη με Peugeot 306, που άφησαν 3ους τους Μανόλη Κυριανιτάκη – Σήφη Φαραντάκη με VW Golf2 GTI.

Στη μάχη της 4ης θέσης, που και αυτή άλλαξε χέρια τρεις φορές, επικράτησαν οι Γιώργος Περουλάκης – Γιώργος Ζωφάκης με Honda Civic, ακολούθησαν 5οι οι Κώστας Ορφανουδάκης – Λευτέρης Σαλμανής με Peugeot 106 Rallye, αφού κατάφεραν στην προτελευταία ειδική να περάσουν μπροστά από τους Μπάμπη Πατσουράκη – Μανόλη Ξηράκη με Citroen C2 R2, ενώ 7οι τερμάτισαν οι Μανόλης Μηλάκης – Βασίλης Γκούφας με VW Golf3 Kit Car.

Οι Γιώργος Γαροφαλάκης – Παναγιώτης Μανουσάκης με Peugeot 106 Rallye τερμάτισαν 8οι, στην 9η θέση βρέθηκαν οι νικητές της Α5, Μιχάλης Πουλάκης – Βαγγέλης Προβιδάκης με Toyota Yaris, 10οι τερμάτισαν οι Αντώνης Τζιάκης – Μάνος Τυροθρουλάκης με Peugeot 106 Rallye, 11οι οι Κώστας Ποθητός – Νίκος Ανδριώτης με Peugeot 106 1.3 και 12οι οι μοναδικοί εκπρόσωποι της ομάδας Ν’, Λευτέρης Αλυγιζάκης – Γιώργος Σκορδυλάκης με Nissan Note.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα ήταν το “CHANIA CARS & TRUCKS S.A.”, στη Λεωφόρο Μουρνιών 32 στα Χανιά, ενώ σημαντική ήταν και η υποστήριξη του “Golden fun Park” στο Κάτω Δαράτσο, που φιλοξένησε στους χώρους του τη ράμπα εκκίνησης – τερματισμού, καθώς και την απονομή του αγώνα.

Σημαντικό ρόλο στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα έπαιξαν, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ Χανίων, καθώς και οι εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Επόμενος αγώνας για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Κρήτης, το 34ο Rally Κρήτης, στις 13 και 14 Οκτωβρίου στην περιοχή του Ηρακλείου.

ΛΕΖΑΝΤΕΣ
1. Οι νικητές του αγώνα, Παπαδοκωσταντάκης – Κλαριδόπουλος.
2. 1οι στην Α7 και 2οι στη γενική οι Δημήτρης και Μάνος Κτιστάκης.
3. Οι Κυριανιτάκης – Φαραντάκης 3οι στην κατάταξη.
4. Νικητές στην Α6 και 4οι στην κατάταξη οι Περουλάκης – Ζωφάκης.
5. Οι Ορφανουδάκης – Σαλμανής στην 5η θέση.
6. 6οι οι Πατσουράκης – Ξηράκης με το “ενοικιαζόμενο”, C2.
7. 2οι στην Α8 και 7οι στην κατάταξη, οι Μηλάκης – Γκούφας.
8. Οι Γαροφαλάκης – Μανουσύκης τερμάτισαν 8οι.
9. Οι νικητές της Α5, Πουλάκης – Προβιδάκης.
10. Τζιάκης – Τυροθρουλάκης στη 10η θέση.
11. Στην 11η θέση οι Ποθητός – Ανδριώτης.
12. Οι Αλυγιζάκης – Σκορδυλάκης στη 12η θέση.


Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ανά ειδική:
Αποτελέσματα γενικής
Αποτελέσματα - 1η ειδική
Αποτελέσματα - 2η ειδική
Αποτελέσματα - 3η ειδική
Αποτελέσματα - 4η ειδική
Αποτελέσματα - 5η ειδική
Αποτελέσματα - 6η ειδική
Αποτελέσματα - 7η ειδική
[ΕΠΑ/ΕΘΕΑ]



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...