Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΛΕΜ - Λέσχη Μοτοαλπινιστών: 1η Οργανωμένη προπόνηση TRIAL 29 Απριλίου 2012

Η ΛΕΜ (λέσχη Μοτοαλπινιστών) ανακοινώνει την 1η Οργανωμένη προπόνηση της χρονιάς.

Σημείο συνάντησης είναι η Πεντέλη στο γνωστό μέρος που κόπηκε η πίτα της λέσχης *(ακολουθεί περιγραφή για όσους δεν το γνωρίζουν) την Κυριακή 29 Απριλίου στις 11 η ώρα.

Στόχος των επίσημων αυτών συναντήσεων είναι να αυξηθεί το ενδιαφέρον των παλαιών αναβατών αλλά και να αποκτήσουν εμπειρία οι νέοι αναβάτες για το Trial. Έτσι θεωρούμε ότι θα μαζευτεί πάλι ικανός αριθμός αναβατών ώστε να μπορέσουμε τον επόμενο χρόνο να μπούμε στην αγωνιστική δραστηριότητα.

Έτσι θα υπάρξει βαθμολόγηση απόδοσης ανά διαδρομή και συγκεκριμένος χρόνος...
ολοκλήρωσης της συνολικής δοκιμασίας.

Οι διαδρομές θα έχουν τρείς διαφορετικές σημάνσεις ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας που έχει επιλέξει ο αναβάτης.

Να διευκρινίσουμε ότι μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε οδηγός αρκεί να έχει μοτοσυκλέτα Trial ή ακόμα και δύο αναβάτες με την ίδια μοτοσυκλέτα.

Η μία από τις τρείς σημάνσεις στις διαδρομές θα είναι για αρχάριους με πολύ μικρή εμπειρία.

Για αυτό το λόγο θα πρέπει να βρίσκεστε στην Πεντέλη πρίν τις 10 η ώρα για να ενημερωθείτε και να επιλέξετε επίπεδο διαδρομής.

Για την όλη οργάνωση που απαιτείται ( γραμματεία, σήμανση, έντυπα αναμνηστικά κ.α.) θα υπάρξει επιβάρυνση 10 euros ανά αναβάτη.

Το ταμειακό υπόλοιπο που θα προκύψει από τον κύκλο των συναντήσεων θα χρησιμοποιηθεί για την γιορτή λήξης που θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.

Στην γιορτή αυτή η Extra products επίσημη αντιπροσωπεία της Gas Gas, η Fuoristrada επίσημη αντιπροσωπεία της Beta και το Δίκυκλο εταιρεία αξεσουάρ θα προσφέρους δώρα στους αναβάτες με την καλύτερη επίδοση.

Για να μπορείτε να ενημερώνεστε και να συμμετέχετε στα παραπάνω στείλτε μας ένα e-mail με τα στοιχεία σας στο vagelgas@yahoo.com ή επικοινωνήστε με τους:

Λευτέρης Πίππος τηλ. 6976519047
Γιάννης Παπαπαναγιώτου τηλ. 6955183929

Πώς θα έρθετε
Ακολουθείτε την λεωφόρο Πεντέλης από το Χαλάνδρι. Αφού περάσετε τον κόμβο της Αττικής οδού μετράτε 3.7 km και στρίβετε στο φανάρι για νέα Πεντέλη αριστερά.

Ακολουθείτε την Α.Παναγούλη περνώντας δίπλα από την μακρόστενη πλατεία 28ης Οκτωβρίου και παίρνετε τον αριστερό δρόμο που ονομάζεται Κηφισίας και κατόπιν
Ευβοίας για να καταλήξει ανηφορικά σαν Τενέδου.

Συνεχίζετε την Τενέδου βγαίνοντας από τον οικισμό και στρίβετε δεξιά στην διασταύρωση με ταμπέλα προς Μονή Αγ.Παντελεήμονα.

Ανεβαίνοντας τον δρόμο θα μας βρείτε στο δεξί σας χέρι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...