Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Opel επεκτείνει την πύλη Smartphone για τις ομάδες διάσωσης

Το νέο Zafira Tourer προσφέρει πολυτέλεια και ανέσεις πρώτης κατηγορίας σε συνδυασμό με καινοτόμες τεχνολογίες και μάλιστα σε τιμή προσιτή για τον καταναλωτή. Αυτό που μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικότητα των οχημάτων της πολυτελούς κατηγορίας διατίθεται τώρα με το Zafira Tourer, το οποίο προσφέρει την απολαυστική αίσθηση ενός ‘σαλονιού σε τροχούς’. Το Zafira εφοδιάζεται με αναβαθμισμένο σύστημα καθισμάτων Flex 7 και ποικίλες λύσεις ευελιξίας που φέρουν τη σφραγίδα της Opel. Σαν αποτέλεσμα, ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα στην κατηγορία του στους τομείς της άνεσης και της προσαρμοστικότητας. Ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής της ευελιξίας έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο 64ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Essentia, Edition και Cosmo.

Στην Ελλάδα, η τιμή του 1.4 Turbo 103 kW/140PS με κιβώτιο ΜΤ-6 ξεκινά από...
21.500 Ευρώ. Το Zafira Tourer αναμένεται στα καταστήματα των Διανομέων από τον Ιανουάριο του 2012.

Η επιτομή της άνεσης με το σύστημα καθισμάτων Lounge

Το μοναδικό σύστημα καθισμάτων Lounge παρέχει στους πίσω επιβάτες τις ανέσεις μιας πολυτελούς λιμουζίνας με όλα τα πλεονεκτήματα ευρυχωρίας και εσωτερικής ευελιξίας. Με λίγες απλές κινήσεις, τα τρία ανεξάρτητα καθίσματα της δεύτερης σειράς γίνονται δύο, απελευθερώνοντας περισσότερο χώρο στην περιοχή των ποδιών και γύρω από τους ώμους. Το αναδιπλωμένο τρίτο κάθισμα λειτουργεί σαν υποβραχιόνιο για τους επιβάτες των εξωτερικών καθισμάτων.

Το Opel Zafira Tourer σε έκδοση 2.0 CDTI Common Rail Turbo Diesel 121 kW/165 hp διατίθεται με κιβώτια ΜΤ-6 και ΑΤ-6 . Το 2.0 CDTI ecoFLEX Zafira Tourer με κινητήρα 96kW/130 hp καταναλώνει μόλις 4,5 λίτρα diesel για μία διαδρομή 100 χιλιομέτρων (119 g/km CO2). Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα από τα πιο αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον μικρομεσαία πολυμορφικά.

Σπουδαίες καινοτομίες για το νέο Zafira Tourer είναι τα συστήματα υποστήριξης οδηγού όπως και οι ποικίλες τεχνολογίες ασφαλείας. Ανάμεσα στα συστήματα υποστήριξης είναι: adaptive cruise control βασισμένο σε ραντάρ, intelligent light ranging (ILR), αναγνώριση σημάτων οδικών κυκλοφορίας, προειδοποίηση για τυφλά σημεία, φρενάρισμα σε επικείμενη σύγκρουση και το προηγμένο park assist. Τα νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού διασφαλίζουν μία ξεκούραστη, άνετη και ασφαλή οδηγική εμπειρία. Η δεύτερη γενιά της πολυβραβευμένης εμπρός κάμερας αποτελεί τον στυλοβάτη των νέων συστημάτων. Συνδυασμός εμπρός κάμερας Opel Eye και ραντάρ ενσωματωμένου στη μάσκα.

Η δεύτερη γενιά του ενσωματωμένου, αποκλειστικού συστήματος μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix θα διατίθεται επίσης σε ανταγωνιστική τιμή. Το FlexFix είναι πιο εργονομικό από ποτέ και περιλαμβάνει νέες λειτουργίες. Με τη βοήθεια ενός πρόσθετου αντάπτορα μπορούν τώρα να μεταφερθούν ταυτόχρονα μέχρι τέσσερα ποδήλατα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...