Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο online παιχνίδι ποδοσφαιρικών προβλέψεων από την SEAT

Η SEAT για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι αποκλειστικός χορηγός της UEFA Europa League. Στα πλαίσια αυτής της χορηγίας η SEAT δημιούργησε ένα online παιχνίδι προβλέψεων, το “Enjoy the Game”, το οποίο είναι στον αέρα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.seat.gr/enjoy, ενώ φυσικά προσφέρεται πρόσβαση στην πλατφόρμα και από το κεντρικό μας site www.seat.gr.

Στο εν λόγω παιχνίδι οι παίκτες θα καλούνται να μαντέψουν...
σωστά τα σκορ των αγώνων όλων των αγωνιστικών της UEFA Europa League ποντάροντας πόντους. Αν μαντεύουν σωστά θα πολλαπλασιάζουν τους πόντους τους ενώ αν μαντεύουν λάθος θα αφαιρούνται οι πόντοι που έπαιξαν, από το λογαριασμό τους.

Οι πόντοι που θα συγκεντρώνονται στο λογαριασμό των παικτών θα μπορούν να εξαργυρωθούν με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι σε δώρα , από τον σχετικό κατάλογο των δώρων της SEAT, ενώ ο δεύτερος τρόπος είναι με συμμετοχές σε δύο μεγάλες κληρώσεις. Η πρώτη κλήρωση θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου 2012 και το δώρο θα είναι ένα διπλό VIP πακέτο για τον τελικό του 2012 της UEFA Europa League στο Βουκουρέστι ενώ η δεύτερη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2012 και το δώρο θα είναι ένα LEON Copa.

Εκτός από τις σωστές προβλέψεις, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν επιπλέον πόντους και με ειδικά VIP passes όπου με την χρήση του αναγραφόμενου κωδικού o λογαριασμός τους πιστώνεται με επιπλέον πόντους. Τα VIP passes οι συμμετέχοντες θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τις εκθέσεις των εξουσιοδοτημένων συνεργατών SEAT.

Κάντε την εγγραφή σας τώρα και ENJOY THE GAME!

Η SEAT είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο της με δυνατότητες πλήρους φάσματος δραστηριοτήτων για σχεδιασμό, ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία αυτοκινήτων στην Ισπανία. Είναι μέλος του ομίλου Volkswagen και έχει την έδρα της στο Martorell (Βαρκελώνη), εξάγοντας το 75% της παραγωγής της σε 72 χώρες. Η SEAT είναι ηγέτης στην αγορά αυτοκινήτου στην Ισπανία και το 2010 o κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 4,7 δισ. ευρώ με συνολικές πωλήσεις 339.500 οχημάτων.

Στις εγκαταστάσεις της εργάζονται 13.000 επαγγελματίες στα τρία κέντρα παραγωγής, στη Βαρκελώνη - Zona Franca, στο El Prat de Llobregat και στο Martorell όπου κατασκευάζονται τα ιδιαίτερα επιτυχημένα IBIZA και LEON, μεταξύ των άλλων μοντέλων της μάρκας. Ο Όμιλος Volkswagen, στην μονάδα παραγωγής στην Palmela της Πορτογαλίας, κατασκευάζει το SEAT Alhambra.

Η Ισπανική πολυεθνική διαθέτει επίσης ένα Τεχνικό Κέντρο, απασχολώντας περισσότερους από 900 μηχανικούς, των οποίων οι αρμοδιότητες αποτελούν την κινητήρια δύναμη της καινοτομίας για την Μάρκα που αποτελεί τον νούμερο ένα βιομηχανικό επενδυτή στο R & D στην Ισπανία. Επιπλέον, σύμφωνα με την δέσμευση της για την προστασία του περιβάλλοντος, η SEAT αναλαμβάνει να στηρίζει την κύρια δραστηριότητα της στα βασικά κριτήρια της αειφορίας, δηλαδή την μείωση των εκπομπών CO2, την ενεργειακή απόδοση καθώς και την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση των χρησιμοποιούμενων πόρων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...