Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Monster Energy Athens Supercross

Με πολύ θέαμα ολοκληρώθηκε το Monster Energy Athens Supercross στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Το αγαπημένο event του ελληνικού κοινού απέκτησε φέτος ατμόσφαιρα από αμερικανικό supercross και παγκόσμιο motocross, μπαίνοντας στην οικογένεια του Monster Energy και φιλοξενώντας τον καλύτερο αναβάτη όλων των εποχών!

Οι 17.000 θεατές που επισκέφθηκαν το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας το σαββατοκύριακο...
8-9 Οκτωβρίου, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφο από τον Ricky Carmichael, ο οποίος επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη χώρα μας και έδωσε την υπόσχεση του χρόνου να φέρει μαζί και τον εξοπλισμό του για να συμμετέχει στους αγώνες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι , οι τελικοί και των δύο ημερών είχαν έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των αναβατών οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Νικητής του Σαββάτου ήταν ο Αμερικανός Peick Weston (YAMAHA), ενώ τον ακολούθησαν οι Γάλλοι Cedric Soubeyras (HONDA) και ο Ramette Thomas (SUZUKI). Πρώτος Έλληνας στους αγώνες του Σαββάτου αναδείχθηκε ο Στέλιος Γαλατιανός (YAMAHA).

Στον τελικό της Κυριακής νικητής αναδείχθηκε ο ταχύτατος Cedric Soubeyras, ενώ την δεύτερη και τρίτη θέση κατέκτησαν ο Γάλλος Florent Richier (SUZUKI) και ο Αμερικανός Peick Weston αντίστοιχα. Πρώτος Έλληνας στον Τελικό της Κυριακής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουζής (HUSQVARNA).
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στους αγώνες συμμετείχαν και οι αναβάτες της κατηγορίας Junior με νικητή και των δύο ημερών τον Μανώλη Κρητικό.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά Free Style Show που έχουμε δει ποτέ στην Αθήνα πρόσφεραν δύο από τους καλύτερους freestylers στον κόσμο, ο Ισπανός Edgar Torronteras και ο Γάλλος Remi Bizouard καθώς και ο Έλληνας Νόντας Λογοθέτης που ήταν καλύτερος από ποτέ! Η παρουσία του Edgar Torronteras στην χώρα μας χαρακτηρίζεται μοναδική καθώς είναι ένας από τους πρώτους διδάξαντες του freestyle motocross. Ο Torronteras θέλοντας πραγματικά να απογειώσει το ελληνικό κοινό, παρουσίασε εκτός από τα μοναδικά του άλματα και μια μοναδική μουσική παράσταση bit box, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το στάδιο και αφήνοντας άφωνο τον κόσμο του Monster Energy Athens Supercross με τις ικανότητες του!

Φυσικά από το διήμερο αυτό των αγώνων δεν έλειπαν και οι λιλιπούτειοι αναβάτες του baby cross.

Το Monster Energy Athens Supercross ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, στα πλαίσια ενός Festival Μοτοσυκλέτας που λειτουργούσε για 4 ημέρες στον προαύλιο χώρο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας όπου οι εταιρείες που συμμετείχαν παρουσίασαν ό,τι νεότερο σε μοτοσυκλέτες, scooter και αξεσουάρ για τον αναβάτη, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και Trial Show από τον Λευτέρη Καρέτσο και τον Μάριο Πολυχρονιάδη.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν το MONSTER ENERGY και οι εταιρείες HONDA ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ, KRD-FOX και BELRAY ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Monster Energy Athens Supercross τον Οκτώβριου του 2012!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...