Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Mitsubishi Motors δημοσίευσε την κοινωνική & περιβαλλοντική αναφορά της για το 2011

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) δημοσίευσε την Κοινωνική & Περιβαλλοντική Αναφορά της για το 2011 (Mitsubishi Motors Social & Environmental Report 2011) – που συνοψίζει τα επιτεύγματα της εταιρίας στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών θεμάτων. Η MMC ξεκίνησε με μία Περιβαλλοντική Αναφορά το 1999 ενώ το 2005 άλλαξε τον τίτλο σε Κοινωνική & Περιβαλλοντική Αναφορά (Social & Environmental Report) καθώς διεύρυνε το περιεχόμενό συμπεριλαμβάνοντας δραστηριότητες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

‘Mitsubishi Motors Social & Environmental Report 2011’

Η τελευταία έκδοση της αναφοράς περιλαμβάνει τρεις βασικές ενότητες που υπογραμμίζουν τις...
προσπάθειες της εταιρίας σε θέματα περιβάλλοντος, ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και κοινωνικής συμβολής, μέσα από μία ευανάγνωστη και κατανοητή μορφή:

Ενότητα 1: i-MiEV- Γίνεται μέρος της καθημερινής ζωής, στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο

Η MMC κυκλοφόρησε τη νέα γενιά του ηλεκτρικού οχήματος i-MiEV στην Ιαπωνική αγορά τον Ιούλιο του 2009. Η ενότητα αυτή βασίζεται στις τελευταίες πληροφορίες για τις μεθόδους της εταιρίας σχετικά με τη διάδοση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο ενώ περιγράφει και διάφορους τρόπους συνεργασίας με τοπικούς φορείς και τις σχετικές βιομηχανίες, τη δημιουργία και συντήρηση υποδομών φόρτισης μπαταριών, σχόλια από τους ιδιοκτήτες για τα οχήματά τους και λεπτομέρειες πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων.

Ενότητα 2: Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού για υποστήριξη της παραγωγής

Η ενότητα αυτή περιγράφει τις μεθόδους της Mitsubishi Motors στη δημιουργία και ανάπτυξη των ανθρωπίνων πόρων (human assets)* για τη μεγιστοποίηση των ικανοτήτων των εργαζομένων στην εξέλιξη και παραγωγή οχημάτων που ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών.

* Η MMC χρησιμοποιεί τον όρο “human assets” επειδή θεωρεί τον άνθρωπο βασικό στοιχείο του ενεργητικού.

Ενότητα 3: Συμμετοχή εργαζομένων σε δραστηριότητες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Αυτό το τμήμα περιλαμβάνει συγκεκριμένα παραδείγματα εμπλοκής της MMC σε σημαντικούς τομείς δραστηριοτήτων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης: Υποστήριξη Επόμενης Γενιάς, Κυκλοφοριακή Ασφάλεια, Προστασία Περιβάλλοντος και Συμμετοχή σε Τοπικές Κοινότητες, καθώς και σχόλια από άτομα που εμπλέκονται άμεσα σε τέτοιες δραστηριότητες, τόσο από το προσωπικό της MMC όσο και άλλους συνεργάτες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...