Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το International PR Association (IPRA) απένειμε το Golden World Award 2011 στο Πανευρωπαϊκό eCall Trial στο πλαίσιο της ‘Καλύτερης Διεθνούς Καμπάνιας’



Μόναχο. «Η Αποστολή ενός Ισχυρού Σήματος που Σώζει Ζωές» είναι ο τίτλος της κοινής Πανευρωπαϊκής καμπάνιας που κέρδισε μία κορυφαία διάκριση από το International PR Association, IPRA. Στην τελετή απονομής που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, το BMW Group, καθώς και οι συνεργάτες του NXP Semiconductors, Deutsche Telekom, IBM, DEKRA, Allianz Ortungssysteme και τέσσερις λέσχες αυτοκινήτου...
ANWB, AvD, Touring και UAMK, έλαβαν το βραβείο για μία καμπάνια που διανθίστηκε με δημοσιογραφικές εκδηλώσεις σε αρκετές χώρες, μία ζωντανή δοκιμή ‘eCall trial’ με τρία αυτοκίνητα BMW σε όλη την Ευρώπη και ένα εικονικό ταξίδι μέσω Twitter. Είναι το δεύτερο διεθνές βραβείο για την Πανευρωπαϊκή eCall, μετά τις διακρίσεις SABRE το Μάιο του 2011. Πέρα από τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε κοινωνικά και παραδοσιακά μέσα, η Πανευρωπαϊκή eCall Trial βοήθησε στην καθιέρωση και ενίσχυση συνεργασιών μεταξύ σχετικών πολιτικών ιδρυμάτων και κλιμακίων λήψης αποφάσεων στο Ευρωπαϊκό ‘telematics eco-system’. Το eCall απέδειξε ότι είχε την ισχυρή υποστήριξη της βιομηχανίας στην υλοποίησή του. Το Σεπτέμβριο του 2011, εννέα μήνες μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να καθιερώσει το eCall στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2015 και μετά.

Καμπάνια eCall : Αποστολή ενός Ισχυρού Σήματος που Σώζει Ζωές

Αν εμπλακείς σε τροχαίο ατύχημα στην Ευρώπη, το eCall μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου. Το σύστημα επείγουσας ανάγκης eCall αποστέλλει αυτόματα συντεταγμένες GPS για τον τόπο του ατυχήματος από το αυτοκίνητό σας σε τοπικές υπηρεσίες άμεσης δράσης/διάσωσης, μειώνοντας το χρόνο άφιξής τους κατά 40 – 50%. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκτιμά ότι το eCall μπορεί να σώσει 2.500 ζωές και να εξοικονομήσει 26 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Το Πανευρωπαϊκό eCall Trial ήταν ένα ορόσημο που αύξησε τη συνειδητοποίηση του κοινού και απέδειξε ότι η τεχνολογία είναι έτοιμη.

Το eCall Trial ξεκίνησε με τρία αυτοκίνητα BMW εφοδιασμένα με Advanced eCall τα οποία αναχώρησαν από τη Μαδρίτη, την Αθήνα και το Ελσίνκι. Το BMW Group είναι από τους πρωτοπόρους στην εφαρμογή τηλεματικών συστημάτων. Το Advanced eCall διατίθεται με όλα τα μοντέλα BMW και ήδη χρησιμοποιείται. Το BMW Group είναι ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο που προσφέρει το eCall πάνω από δέκα χρόνια. Διατίθεται σε όλους τους χρήστες BMW ConnectedDrive στην αντίστοιχη γλώσσα τους. Τα αυτοκίνητα δοκιμών ήταν εφοδιασμένα με λύσεις τηλεματικής από την NXP Semiconductors, ATOP (Automotive Telematics Onboard-Unit Platform). Τα τρία αυτοκίνητα διέσχισαν 16 Ευρωπαϊκές χώρες, στέλνοντας δοκιμαστικά eCalls δείχνοντας ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να λειτουργεί εκτός συνόρων. Η λήψη και επεξεργασία έγινε από Servers της IBM και Allianz Ortungsservices.

Τα ‘Golden World Awards for Excellence in Public Relations’ ξεκίνησαν το 1991.

Τώρα διανύοντας την 20η χρονιά τους, τα IPRA (International PR Agency) Golden World Awards (GWA) αναγνωρίζουν τις καλύτερες πρωτοβουλίες των τμημάτων Δημοσίων Σχέσεων (Public Relations) σε όλο τον κόσμο. Τα Βραβεία οργανώνονται σε διάφορες κατηγορίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων δημοσίων σχέσεων και μετά από δύο γύρους αξιολόγησης από ειδικούς από διάφορες χώρες, οι νικητές κάθε κατηγορίας και ο μεγάλος νικητής (grand winner) τιμώνται σε ετήσιο Δείπνο-Γκαλά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Advanced eCall επισκεφθείτε το www.connecteddrive.info

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...