Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Innovation Days Connected Drive 2011

1. Η έβδομη αίσθηση – περισσότερες πληροφορίες, καλύτερη ορατότητα και ευφυείς λειτουργίες φωτισμού αυξάνουν την οδική ασφάλεια.

1.1 Dynamic Light Spot – εστιασμένη δέσμη φωτός για βελτιωμένη ασφάλεια.

Εστίαση: Το BMW Night Vision επόμενης γενιάς θα περιλαμβάνει Dynamic Light Spot. Χάρη στην εστιασμένη δέσμη φωτός οι πεζοί γίνονται πιο ευδιάκριτοι τη νύχτα και τα ατυχήματα μπορούν να αποφευχθούν.

1.2 Μελλοντικά Συστήματα Φωτισμού – φώτα λέιζερ.

Ισχυρότερα, καλύτερα, φωτεινότερα, μεγαλύτερης εμβέλειας – μετά τα LED, τα λέιζερ αποτελούν...
το επόμενο στάδιο για τα φώτα των αυτοκινήτων.

1.3 Proactive Connectivity – περισσότερες πληροφορίες, μεγαλύτερη ασφάλεια.

Είναι το αγαπημένο θέμα των blockbusters του Hollywood: να προβλέπουν τι πρόκειται να συμβεί τα επόμενα δύο λεπτά. Το αυτοκίνητο του μέλλοντος θα μπορεί να το κάνει.


2. Οι σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες της συνδεσιμότητας.

2.1 Ο υπέροχος κόσμος των apps .

Οι εφαρμογές επιτρέπουν νέες, ατομικές λειτουργίες στο αυτοκίνητο – απλές, ασφαλείς και με δυνατότητα κατεβάσματος ανά πάσα στιγμή.

2.2 Infotainment Assistant – η προσωπική σας γκάμα multimedia.

Ένα ραδιόφωνο αυτοκινήτου που γνωρίζει τι θέλετε να ακούσετε στη συνέχεια;

Είτε πρόκειται για μουσική, ένα δελτίο ειδήσεων ή τις τελευταίες αναρτήσεις από τους φίλους σας το Facebook, η εξατομικευμένη γκάμα λειτουργιών ενημέρωσης και ψυχαγωγίας είναι γεγονός.

2.3 Δίκτυο του μέλλοντος – ασύρματο internet υψηλών ταχυτήτων μέσω LTE .Ασύρματο, ταχύτερο από το DSL και διαθέσιμο παντού – ασύρματη συνδεσιμότητα δεδομένων κινητού μέσω LTE ανοίγει νέες δυνατότητες για το Connected Drive.


3. Αυξημένη άνεση με καινοτόμες τεχνολογίες ελέγχου, απεικόνισης και πλοήγησης.

3.1 Augmented Reality (Επαυξημένη Πραγματικότητα) – νέα διάσταση στα συστήματα υποστήριξης οδηγού και την πλοήγηση χάρη στην Head - Up Display .

Οι οδηγίες πλοήγησης συγχωνεύονται με την πραγματικότητα, οι κίνδυνοι επισημαίνονται στο πεδίο ορατότητας του οδηγού: Η Οθόνη Αναλογικής Επαφής Head-Up Display λανσάρει τη διαισθητική και ασφαλή εμπειρία απεικόνισης του μέλλοντος.


3.2 Αναγνώριση χειρονομιών – έλεγχος λειτουργιών αυτοκινήτου με απλές χειρονομίες.

Με ένα πέρασμα – κουνήστε το χέρι σας και ένα νέο τραγούδι αρχίζει να παίζει. Αυτή είναι μηχανική λειτουργία με την αληθινή έννοια του όρου. Επόμενο στάδιο: ένα απλό νεύμα του κεφαλιού;


3.3 Ευφυής πλοήγηση: πώς θα πηγαίνουμε από το σημείο A στο B το 2015;

Ξεχάστε το προγραμματισμό διαδρομών, την αναζήτηση χώρων στάθμευσης και το «Αγάπη μου κόλλησα στην κυκλοφορία, θα αργήσω στο δείπνο».
 

4. Άνθρωπος, σημείο αναφοράς των πάντων. Όλες οι εργασίες εξέλιξης έχουν σημείο αναφοράς τον άνθρωπο, που σημαίνει ότι οι πληροφορίες και οι έρευνες που αφορούν τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο αποτελούν βασικό στοιχείο της έρευνας αγοράς και ανάπτυξης – τώρα και στο μέλλον.

 [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BMW]


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...