Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ: Οι προ-παραγγελίες για την Husqvarna Nuda 900/900R ξεκίνησαν!




Η ολοκαίνουργια Husqvarna Nuda 900/900R, το Supermoto και Naked μείγμα, θα βρίσκεται τις επόμενες εβδομάδες στο Επίσημο Δίκτυο Εμπόρων Μοτοσικλετών Husqvarna Motorcycles.

Λόγω του ιδιαίτερα μεγάλου ενδιαφέροντος των αναβατών σε όλο τον κόσμο, η Husqvarna δίνει την ευκαιρία προ-παραγγελίας της Nuda 900/900R.

Η Ελλάδα είναι μία από τις συνολικά...
16 επιλεγμένες χώρες που συμμετέχουν στην διαδικασία προ-παραγγελίας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Husqvarna Motorcycles www.husqvarna-motorcycles.com και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2011, θα είναι εφικτή η ηλεκτρονική διαδικασία προ-παραγγελίας για τις πρώτες Husqvarna Nuda 900/900R που θα φτάσουν στην Ελλάδα.

Επιπλέον, στο Επίσημο Δίκτυο Εμπόρων Μοτοσικλετών Husqvarna Motorcycles διατίθενται ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Husqvarna Finance & Husqvarna 3asy Ride, όπως και 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση* που ισχύει για όλες τις μοτοσικλέτες Husqvarna.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...