Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο Honda Civic από τα ασφαλέστερα μικρομεσαία αυτοκίνητα

Η δέσμευση της Honda στην ασφάλεια εκφράζεται άριστα με το motto ‘Ασφάλεια για Όλους’: αυτό σημαίνει ασφάλεια για οδηγούς, επιβάτες, πεζούς και όλους τους χρήστες των δρόμων. Αυτό ήταν το πρώτο μέλημα των σχεδιαστών του νέου Civic.

«Η Honda έχει μία high tech πίστα δοκιμών σύγκρουσης στο Tochigi, στην Ιαπωνία. Εκεί δοκιμάσαμε το νέο Civic σε συγκρούσεις με οχήματα διαφορετικών...
βαρών και μεγεθών και σε διαφορετικές γωνίες και ταχύτητες. Θέλαμε να διασφαλίσουμε τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας για τους πελάτες μας σε πραγματικές συνθήκες» εξηγεί ο Mitsuru Kariya, Επικεφαλής Εξέλιξης του Civic.

Το νέο Civic πετυχαίνει αυτό το στόχο, μεταξύ άλλων με τη δομή αμαξώματος Advanced Compatibility Engineering (ACE), ένα εμπρός πολυγωνικό πλαίσιο σχεδιασμένο για να προστατεύει την καμπίνα από παραμόρφωση με την κατανομή δυνάμεων μιας σύγκρουσης.

«Εξίσου σημαντική με την τεχνολογία προστασίας είναι και η τεχνολογία που βοηθά πρωτίστως στην αποφυγή ενός ατυχήματος» συνεχίζει ο Kariya. «Είναι η πρώτη φορά που το CMBS λανσάρεται στο Civic στην Ευρώπη.Το CMBS (Collision Mitigation Braking System) είναι ένα σύστημα της Honda που παρακολουθεί και υπολογίζει συνεχώς την απόσταση μεταξύ του αυτοκινήτου σας και του προπορευόμενου οχήματος, προειδοποιώντας τον οδηγό όταν επίκειται μία σύγκρουση και συμβάλλει στη μείωση της σφοδρότητάς της όταν αυτή είναι αναπόφευκτη.

Το Civic υιοθετεί επίσης προηγμένα χαρακτηριστικά προστασίας πεζών. «Είμαι περήφανος που η Honda είναι πρωτοπόρος στην ασφάλεια των πεζών. Είναι ένας τομέας στον οποίο δουλέψαμε πολύ με το νέο Civic» σχολίασε ο Julian Warren, Επικεφαλής Μηχανικός στον τομέα της Ασφάλειας. Ανάμεσα στα στοιχεία προστασίας των πεζών είναι βάσεις καθαριστήρων που υποχωρούν σε μία σύγκρουση και βάσεις φτερών που απορροφούν ενέργεια.

Μάθετε περισσότερα παρακολουθώντας το νέο βίντεο “Ασφάλεια”. Το βίντεο υπάρχει επίσης σε ένα διαδραστικό media player όπου περιλαμβάνονται όλα τα βίντεο της Honda και αφορούν στο νέο Civic.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...