Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ DACIA: Οικονομικά στην κτήση και στην χρήση!

 DACIA, ΜΙΑ ΓΚΑΜΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

 Πραγματικός πρωτοπόρος στον κόσμο των αυτοκινήτων, η Dacia συνεχίζει να εκπλήσσει και να καινοτομεί, παραμένοντας πιστή στις αξίες που εγγυώνται την επιτυχία της: προσφέρο¬ντας οχήματα γενναιόδωρα, απλά και αξιόπιστα, στην καλύτερη τιμή.

Από τα Logan μέχρι τα Duster, και πριν από αυτά τα Sandero, η Dacia προσφέρει σήμερα μια ευρεία γκάμα οχημάτων, που το καθένα τους έχει ήδη βρει την πελατεία του.

Το Dacia Duster έχει γίνει επιτυχία σε...
κάθε χώρα, ένα όχημα παντός εδάφους, ευέλικτο, αξιόπιστο και ελκυστικό, σε τιμή Dacia.


ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η επωνυμία Dacia έγινε εμπορική επιτυχία μέσα σε 7 χρόνια. Χάρη σε μια σειρά από παρουσιάσεις νέων προϊόντων, ενισχύθηκε η ελκυστικότητα της επωνυμίας Dacia, με αποτέλεσμα να κερδίζει νέους πελάτες, κάθε φορά. Ένας ευνοϊκός κύκλος που μεταφράζεται σε καλές εμπορικές επιδόσεις, σε επέ-κταση της γκάμας, και στην επιδίωξη της ανάπτυξής της στην Ευρώπη και τις ευρωμεσογειακές χώρες.

Αυτοκίνητα για όλους

Τα Logan, Logan MCV, Logan Van, Logan Pick-up, αλλά και τα Sandero Stepway και πρόσφατα τα Duster επιτρέπουν στην επωνυμία Dacia να προσφέρει οχήματα για κάθε είδους χρήση και κάθε τύπο πελατών. Τρεις μεγάλες κυκλοφορίες σημάδεψαν την ιστορία της Dacia. Το 2004, το Logan απέδειξε τη σημασία ενός οχήματος με ασυναγώνιστη σχέση τιμής/ χωρητικότητας επιβατών και με τη μεγα¬λύτερη αξιοπιστία. Το 2008, η κυκλοφορία του Sandero θέτει τις βάσεις για μια νέα συμπερι-φορά, αυτή που προσανατολίζεται προς την «έξυπνη αγορά». To Sandero Stepway, το οποίο κυκλο-φόρησε ένα χρόνο αργότερα, βρήκε γρήγορα τη θέση του μεταξύ των μεγάλων ονομάτων, με το μαχητικό του στυλ και τον στάνταρ εξοπλισμό του. Σήμερα, και ανάλογα με τη χώρα, σημειώνονται από 40% έως 60% πωλήσεις Sandero. Το 2010, η κυκλοφορία του Duster αποτελεί ένα άλμα για την επωνυμία Dacia, η οποία αποδεικνύει ότι μπορεί να γοητεύσει και με το σχεδιασμό της.

Πλούσια σε προϊόντα, η γκάμα είναι επίσης συμβατή με τη Γενική Άδεια Δημόσιας Χρήσης GPL που ισχύει μόνο στην Ευρώπη. Η Dacia είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που προσφέρει προϊόντα συμ-βατά με τη Γενική Άδεια Δημόσιας Χρήσης GPL, για κάθε ένα από τα μοντέλα της. Ως ένα επι¬πλέον κίνητρο για τον πελάτη και μια γρήγορη απόδοση της επένδυσης, η Dacia προσφέρει προϊόντα συμβατά με τη Γενική Άδεια Δημόσιας Χρήσης GPL, τα οποία, παρά την κατάργηση ορισμένων φορο-λογικών κινήτρων, παραμένουν για τη Dacia μια έξυπνη αγορά, πιο φιλικά προς το περιβάλλον, και με όλη την ποιότητα της εργοστασιακής συναρμολόγησης.

Η γκάμα της Dacia αυτή τη στιγμή έχει αναπτυχθεί σε περισσότερες από 35 χώρες, κυρίως στη ζώνη της διευρυμένης Ευρώπης και της λεκάνης της Μεσογείου. Τα οχήματα της γκάμας σχεδιάζονται εξαρ-χής έτσι, ώστε να προσαρμόζονται στις τοπικές συνθήκες της χώρας εμπορίας τους, και να αντα-ποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011, πωλήθηκαν περισσότερα από 177.000 οχήματα Dacia.

... για την κατάκτηση νέων αγορών

Η επιτυχία των οχημάτων Dacia επιτρέπει στην επωνυμία να επεκτείνει τα προϊόντα που προσφέρει, χρόνο με το χρόνο, προκειμένου να ανταποκρίνεται ολοένα και περισσότερο στον ενθουσιασμό και τις προσδοκίες των πελατών της. Αυτή η ευνοϊκή στρατηγική της ανάπτυξης της ίδιας της επωνυμίας Dacia βασίζεται στην ανάπτυξη της γκάμας, παράλληλα με τη διεθνή της ανάπτυξη.

Το 2012, η Dacia θα παρουσιάσει τρία νέα προϊόντα: ένα νέο οικογενειακό αυτοκίνητο, ένα MPV και ένα μικρό επαγγελματικό όχημα.

Ένα άλλο πολυαναμενόμενο γεγονός, για τον Ιανουάριο του 2013: η κυκλοφορία της επωνυμίας Dacia στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Η αντίστροφη μέτρηση για μια από τις πλέον αναμενό-μενες κυκλοφορίες αυτοκινήτων στη βρετανική αγορά έχει αρχίσει. Ο πρωταγωνιστής αυτής της κυ-κλοφορίας, το Dacia Duster, είναι το πρώτο όχημα που πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο.

DACIA DUSTER, ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το παντός εδάφους Duster, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2010, είναι το 6ο όχημα της γκά-μας Dacia και έγινε εμπορική επιτυχία σε όλες τις χώρες. Το Duster, το οποίο επιδοκιμάστηκε από τον Τύπο, και έλαβε διάφορα βραβεία και εγκωμιαστικά σχόλια από πελάτες σε όλο τον κόσμο, αποτελεί πλέον ένα νέο σημείο αναφοράς στην αγορά του αυτοκινήτου.

Dacia Duster, παντός εδάφους ευέλικτο και ελκυστικό

Αξιόπιστο, γενναιόδωρο, και εύκολο στη χρήση, το Dacia Duster ανατρέπει τα καθιερωμένα. Διαθέσι¬μο σε έκδοση 4x4 και 4x2 (με έκδοση συμβατή με τη Γενική Άδεια Δημόσιας Χρήσης GPL), το Dacia Duster προσφέρει μια ασυναγώνιστη σχέση τιμής/χωρητικότητας επιβατών, που αποτελεί πραγματικό διαβατήριο για την εμπορευματοποίησή του εκτός συνόρων. Τα πλεονεκτήματα που καθιστούν το παντός εδάφους Dacia Duster εμπορική επιτυχία:

- Συνολικά: περισσότερα από 150.000 Dacia Duster κυκλοφόρησαν από την έναρξη της διάθεσής του,

- Στην Ευρώπη, πωλήθηκαν περισσότερα από 70.000 Dacia Duster, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011,

- Στη Γαλλία και τη Γερμανία, το SUV Dacia παρουσιάζει αντίστοιχα 27.400 και 12.000 πωλήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011.

Τα πλεονεκτήματα της τιμής, της χωρητικότητας επιβατών, της ποιότητας, της καλής υπολειμματικής αξίας, βεβαιώνονται από πολυάριθμα βραβεία:

- το βραβείο « Autobest 2011 » που επιβραβεύει την καλύτερη κυκλοφορία αυτοκινήτου στην αγορά της Ανατολικής Ευρώπης για το 2010,

- το βραβείο « Trophée de l'Argus » (κατηγορία οικογενειακών οχημάτων) στη Γαλλία, με το οποίο βραβεύτηκε το Dacia Duster, βάσει κριτηρίων όπως η νέα τιμή αγοράς, το κόστος ανά χιλιόμετρο, η υπολειμματική αξία, η κατανάλωση και η απόδοση χρήσης,

- ο τίτλος του « Πρωταθλητή διατήρησης αξίας 2011 » (κατηγορία SUV) στη Γερμανία,

- το βραβείο του « Αυτοκινήτου της χρονιάς » στη Ρουμανία, με το οποίο βραβεύεται το όχημα με το μεγαλύτερο αντίκτυπο στη ρουμανική αγορά αυτοκινήτου, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Dacia Duster, το 4x4 της χρονιάς 2011

Το Dacia Duster ψηφίστηκε ως το καλύτερο 4x4 της χρονιάς 2011, από το γαλλικό περιοδικό « 4x4 Magazine », σε συνεργασία με την TF1 Automoto. Σημεία που εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα: η μηχανική του μετάδοση κίνησης, η οδηγική του απόλαυση και η τιμή του.

Dacia Duster: σημαιοφόρος των αξιών της επωνυμίας

Απλό, αξιόπιστο και γενναιόδωρο, το Dacia Duster αντανακλά τις αξίες που καθιέρωσαν τη φήμη της Dacia. Η αφοσίωσή της σε σπορ μοντέλα, καθώς και σε καθημερινής χρήσης αυτοκίνητα, αποτελεί το σημαιοφόρο του πνεύματος της εταιρείας.

Το Dacia Duster αποτέλεσε το αντικείμενο αθλητικών «στοιχημάτων» της εταιρείας, ανεξάρτητα από το αν επρόκειτο για τις χιονισμένες πίστες του Andros Trophy, με τον Alain Prost (τερμάτισε δύο φορές στη δεύτερη θέση), ή τους αμμόλοφους της ερήμου του Μαρόκου, του Rallye Aïcha des Gazelles (2η και 3η θέση το 2011). Την τελευταία φορά, το Dacia Duster έκανε την καρδιά μας να χτυ-πήσει δυνατά στον πιο δύσκολο και διάσημο παγκοσμίως αγώνα δρόμου σε ανηφόρα, στο «Pikes Peak International Hill Climb», στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με επικεφαλής τον Jean-Philippe Dayraut, το Dacia Duster « No Limit » ήρθε τρίτο στην κατηγορία Unlimited, με απόσταση λίγων δευτερολέπτων από τους πρώτους δύο της εκδήλωσης, γεγονός που αποτελεί κατόρθωμα για μια πρώτη συμμετοχή.

Κοινό στοιχείο της αφοσίωσης σε αθλητικές δραστηριότητες: το ενδιαφέρον της εταιρείας για γνήσιους και δημοφιλείς αγώνες, όπου η ατμόσφαιρα και η εγγύτητα με το κοινό είναι εξασφαλισμένη.

Αυτή η επιθυμία της Dacia, να είναι μια δημοφιλής εταιρεία, κοντά στους ανθρώπους, σε θέση να κατανοεί τις πραγματικές ανάγκες τους και να προσφέρει οχήματα που ανταποκρίνονται στις προσδο¬κίες τους, συναντάται σε όλα τα αυτοκίνητά της. Περήφανοι και ικανοποιημένοι από τις αξίες της επωνυμίας, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων Dacia συγκεντρώνονται σε φιλικές εκδηλώσεις σε Τουρκία, Ολλανδία και Ιταλία.

Έτσι, εδώ και 3 χρόνια στη Γαλλία, η εταιρεία προσκαλεί τους πελάτες της σε ένα μεγάλο ετήσιο πικ-νικ. Στις 22 Μαΐου, περισσότερα από 7.500 άτομα (περίπου 2.300 οχήματα) συγκεντρώθηκαν σε 3 περιοχές της Γαλλίας.

Η προσαρμογή, στη Γερμανία, ενός Dacia Duster για πυροσβέστες αποκαλύπτει μια άλλη όψη και αποδεικνύει, για ακόμη μία φορά, ότι τα οχήματα Dacia είναι πραγματικά οχήματα για όλους!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...